Bewertungen von Is Morus Alphen aan den Rijn

Neue Beurteilungen

5.0
Peter van der Veer
Gestern

Heerlijke pizza’s 🍕

Maarten
Gestern
Lok
19 MĂ€rz 2023

Was weer super lekker! En ondanks dat alle voorkeurstijden vol zaten, toch super snel bezorgd! Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lucy
19 MĂ€rz 2023
Appie
19 MĂ€rz 2023

Altijd top pizza's

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique Dagevos
19 MĂ€rz 2023
Denise
18 MĂ€rz 2023
Hans
18 MĂ€rz 2023

Prima op tijd. Extra ansjovis was wat karig: 3 visjes voor € 1,50 extra.

Sylvia
18 MĂ€rz 2023

De pizza's zijn altijd overheerlijk! De bezorging was ook precies op de aangegeven tijd. Wat wel fijn voor mij zou zijn is een mogelijkheid om een fooi bij de bestelling online te doen. Ik heb zelden klein geld in huis en had de bezorger graag iets willen geven.

Teernstra
18 MĂ€rz 2023

Het was echt heerlijk Pizza’s lekker vers En goed gebakken

van den Maagdenberg
17 MĂ€rz 2023
Mark
17 MĂ€rz 2023

Wederom super lekker

mieke soeters
17 MĂ€rz 2023

Slecht.....alle 3 de pizza's..geen smaak aan en taai....niet wat we van jullie gewent zijn.

Pascale
16 MĂ€rz 2023
Jasper
16 MĂ€rz 2023
Anoniem
15 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza's !! mooi op tijd gebracht. Dank!

Ronald Spek
15 MĂ€rz 2023
Maarten
15 MĂ€rz 2023
Heesen
13 MĂ€rz 2023
Amiek
13 MĂ€rz 2023

Door de drukte van de avond mochten we iets langer wachten maar hier werden we netjes over gebeld. Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
12 MĂ€rz 2023

Veelste lang moeten wachten. Visite ging weg omdat het zo lang duurde. Hierdoor teveel pizza’s over.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

X
12 MĂ€rz 2023
Debbie
12 MĂ€rz 2023
Gert
11 MĂ€rz 2023

Zeer smakelijk en heel goed op temperatuur

Jose
11 MĂ€rz 2023

Was lekker, maar hadden allemaal ‘s nachts erg veel dorst. Waarschijnlijk wat veel zout

Van der Riet
11 MĂ€rz 2023
Mirna
10 MĂ€rz 2023

Lekker eten, snel bezorgd, zelfs in de sneeuw op tijd.

Nick
9 MĂ€rz 2023
Peter
8 MĂ€rz 2023
A P Tuinenburg
6 MĂ€rz 2023
Pieter van Vliet
6 MĂ€rz 2023

Geen opmerkingen. Eten prima. Bezorging uitstekend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stan
6 MĂ€rz 2023

Ze waren heel snel en heel lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

VAN DER HORST
5 MĂ€rz 2023

Lekkerste Italiaan van Alphen a/d Rijn! Lekker snel bezorgd
.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Doodhagen
5 MĂ€rz 2023

Een van beide pizza's was niet goed warm (meer).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
5 MĂ€rz 2023

Altijd goed bij Us Morus!

Michelle
5 MĂ€rz 2023

Deze pizza’s zijn ALTIJD lekker. Zelfs de bezorging was 25 minuten eerder dan verwacht. We love Is Morus!

Ronald Jacobs
5 MĂ€rz 2023

Flauw van smaak

I. Alexander
5 MĂ€rz 2023

Ook op ons nieuwe adres werden de pizza's keurig op tijd bezorgd. De kwaliteit was weer als vanouds, d.w.z. geweldig,

Kees Jan van Ginkel
4 MĂ€rz 2023

Zoals altijd prima

Yvonne
4 MĂ€rz 2023
Peter Tuinenburg
2 MĂ€rz 2023

Ga zo door het was weer top

Molle
1 MĂ€rz 2023
Saskia
1 MĂ€rz 2023

De pizza met tonijn was heel goed echter de turtufo was niet smakelijk. Het vlees zat op het randje qua smaak. Beetje ranzig noem ik het maar. Dus helaas ik ben niet tevreden mijn partner wel.

Anoniem
1 MĂ€rz 2023

Alles was lauw/koud. Lasagne was niet lekker, alsof het uit de vriezer kwam, heel waterig.

Richard Kelters
27 Februar 2023

De pizza's waren voortreffelijk en precies op tijd, chapeau. Jammer dat het extra ingredient ontbrak op mijn pizza, volgende keer beter ;)

Verwoerdt
26 Februar 2023

Snel bezorgd en duidelijkheid over je bestelling. Eten is echt zo lekker! Wij genieten er altijd van!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin
26 Februar 2023

Eten was goed zoals altijd alleen al redelijk afgekoeld toen het geleverd werd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick van der Laan
25 Februar 2023
Koen
25 Februar 2023

Zaterdagavond. Prima op tijd. Heerlijke Vitello Tonato, prima speciale pizzas (aanrader!) en lekkere simpele maar frisse Insalata Mixta. Heerlijk gegeten

Marius
25 Februar 2023
Barbara
25 Februar 2023

Alsof je in het restaurant aan het eten bent, kwaliteit is exact hetzelfde! Warm bezorgd en nog snel ook!

Jaimy Nobel
25 Februar 2023

Super hete pizza's snelle bezorging helemaal goed

Devin van den Berg
24 Februar 2023

Pizza perfect, qua grootte ook top. Lasagne qua smaak ook perfect, alleen de hoeveelheid ging nergens over. Mijn vriendin had de lasagne al op voordat ik twee punten pizza op had. Er zat letterlijk maar een bodemlaagje in de bak.

Zoals altijd, gewoon echt goed!
24 Februar 2023
Elineke
24 Februar 2023

Heerlijke pizza, goed belegd en snel bezorgd!!

Rosemarije van Popele
24 Februar 2023

Was weer Top

Mariska
24 Februar 2023

Bedankt voor de service! Zelfs als het technisch even tegenzit doet Is Morus er alles aan om service gericht te blijven werken! Een telefoontje zelfs ter bevestiging van bezorging die onderweg is. Dank van ons en ook namens de bambini!

Ivo
24 Februar 2023

Eten was weer heerlijk zoals altijd. Deze lui weten hoe je een (simpele) pizza perfect maakt. De bestelling was wel later bezorgd maar dit kwam door technische problemen. Hierover zijn wij gebeld.

Maarten
23 Februar 2023

Perfect als altijd

Michelle
22 Februar 2023
Claudia en Jos van de Wakker
22 Februar 2023

Pizza en Lasagne waren zoals gebruikelijk overheerlijk, 
de tiramisu was echter waterig
veel minder van smaak dan gewoonlijk
alsof het ingevroren was geweest
heel erg jammer! Mvg, Jos

J kaspers
21 Februar 2023

Geen

Bakkkertjes
20 Februar 2023

Heerlijke pizza's

Anouk
20 Februar 2023

Lekkere pizza’s en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van den Berg
20 Februar 2023

Prima ,en heerlijk gegeten! Ga zo door!

Jessika
19 Februar 2023

Heerlijke pizza. Dunne bodem. De beste van Alphen aan den Rijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nick
19 Februar 2023
Albert
19 Februar 2023

Top kwaliteit pizza,s. Levering duurde langer dan gepland, maar hierover werd gebeld met excuses.

Eveline van Koppen
19 Februar 2023

Voor vegetarisch etende kinderen per ongeluk de verkeerde pizza bambino besteld; zonder problemen heel snel de goede bezorgd - klasse!

Adriaan
18 Februar 2023
Rob
18 Februar 2023

Levering was bijna 20min later dan in mail werd aangegeven. Het eten was overigens heerlijk

Ronald
18 Februar 2023

Alle bezorgers hielden de stoelen in de winkel bezet. Wel zo klantvriendelijk als zij opstaan voor jullie wachtende klanten in de winkel

Jan Duste
18 Februar 2023
Afke Schaap
18 Februar 2023

Geen opmerkingen

Jannetta
18 Februar 2023
MvanBoven
15 Februar 2023
Sylvia Looijestijn
15 Februar 2023

Heerlijk

Marianne
15 Februar 2023

Zo jammer dat jullie niet in Rijnsaterwoude bezorgen.

Cobi Oldenbroek-Veth
15 Februar 2023

Alles was weer helemaal prima. Lekker gegeten en het kleedje en kaarsje in de vorm van een hartje (Valentijnsdag) werden gewaardeerd!

Astrid van Den Bosch
15 Februar 2023

Heerlijke pizza’s, die goed warm bezorgd zijn, met een leuke Valentijn attentie!

E van der Poel
14 Februar 2023
Fam. Visser
14 Februar 2023
Vrijmoed
14 Februar 2023

Smaak van de pizza Parma is heel goed, er lag veel Rucola op. Misschien is het een idee om de rucola apart te verpakken, zodat deze niet kan verkleuren en slap kan worden. Ook konden de pizza en de calzone wel iets warmer!!

Corrie van Diggelen
13 Februar 2023

Al verschillende keren besteld en laten bezorgen. Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pieter
13 Februar 2023

pizza smaakte prima. Bezorging keurig op afgesproken tijd. Complimenten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maarten van Zutphen
13 Februar 2023
Loes Kleijn
13 Februar 2023

Super snel bezorgd, nog gloeiend heet en erg lekker. Top pizza's!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eveline van Koppen
13 Februar 2023
Van Haastert
12 Februar 2023
Judith
11 Februar 2023

De lekkerste pizza's en altijd vriendelijk

Marielle
11 Februar 2023

Pizza's waren verschoven tijdens vervoer en lagen dus dubbel in de doos. Moesten we zelf even schikken. Daarna even lekker nog wat extra afbakken in mijn eigen oven. Maar ze waren weer lekker hoor.

Irma smit
11 Februar 2023

Wij hadden 5 pizza’s en een past besteld. Waarschijnlijk heeft tijdens de bezorging het pastabakje bovenop de pizzadozen gestaan. Hierdoor waren meerdere pizza’s dozen ingezak en zat er meer kaas aan de pizzadoos dan nog op de pizza. Dit was jammer.

Van den Maagdenberg
11 Februar 2023

Prima zoals altijd

Peter
10 Februar 2023

Pizzabodem was slap en nat. De doos was nat. Zeker niet de kwaliteit die ik gewend ben. Teleurstelling na de vorige keer die perfect was. Bestelling was snel geleverd.

A de boer
9 Februar 2023

Snelle bezorging. alles goed warm,goed en mooi verpakt en natuurlijk weer heerlijk

Wieke
9 Februar 2023

We hadden eerlijk gezegd meer verwacht van de pizza's, we vonden ze lekker, maar niet bijzonder. De pasta werd als niet gaar ervaren, misschien was deze 'al dente'.

Marion
9 Februar 2023
Ronald van der Meer
8 Februar 2023

Wij bestellen vaak en zijn eigenlijk altijd tevreden. Vandaag waren 2 Fungi pizza’s niet gaar. Dus maar wat anders gegeten.

Melvin Tolboom
8 Februar 2023

Bestellen gaat makkelijk , snel bezorgd en warme pizza’s

Bezemer
7 Februar 2023

Was heerlijk en op tijd

Vermeulen
6 Februar 2023

Goed warm en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bovee
6 Februar 2023

Houden zo

Marina
6 Februar 2023

Alles was heel lekker maar wij verbaasde ons over de hoeveelheid lasagne. Normaliter is dit een veel grotere hoeveelheid. Mijn man had er echt niet genoeg aan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marloes
6 Februar 2023

Keurig op tijd, superwarm en heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ludo straver
5 Februar 2023

Als de pizza gesneden aangeleverd zou worden zou dat fijn zijn. ‘ opnemer’ moet op nemen zijn :-). Ludo straver

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kaat
5 Februar 2023

Binnen het half uur na bestellen ging de bel en werden de pizza’s bezorgt Goed op temperatuur en heerlijk van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marianne
5 Februar 2023

Heerlijk gegeten en de gerechten waren heel warm. Top!!!

S. Kastelein
4 Februar 2023
Nick
4 Februar 2023

“Gewoon” altijd goed!!

Ina Krikke
3 Februar 2023

Het duurde wat langer dan aangegeven. Het was druk denk ik. Eten was erg lekker.

Peter Tuinenburg
3 Februar 2023
Zygmund
3 Februar 2023

Misschien kan de bodem ietsje steviger zijn dan is wat makkelijker vast te houden. Rand is perfect

Michelle
2 Februar 2023

Weer heerlijk gegeten! Super snelle bezorging, wederom van a-z TOP!

Brenda
2 Februar 2023

Supersnel, heerlijk warm Ă©n lekker!

Remco
1 Februar 2023

25 minuten na bestelling bezorgd, top! Bij de pizza bellavista leken ze uitgeschoten te zijn met de knoflook. De pizza pollo pesto was erg lekker.

Ferrie Bink
1 Februar 2023

Altijd heel attente bezorging en heerlijk eten.

Genevieve
1 Februar 2023

Kwam heerlijk warm binnen, en er was een limoncello-taartje bij gedaan omdat ik was geslaagd voor mijn theorie. Kortom: toppers met heel fijn eten! Wij zijn vaste klant :D

Vovian van Dijk
1 Februar 2023
Bob Schennach
1 Februar 2023
Robin
30 Januar 2023

Is Morus levert zoals gebruikelijk werkelijk geweldige pizza's, zijn heerlijk en worden vaak nog knapperig afgeleverd. Dit maal moet ik zeggen dat de bezorging wat tegenviel, een van de pizza's was naar achteren gegleden waardoor deze tegen de doos aangeplakt zat, ook viel te gewoonlijke knapperigheid daardoor wellicht wat tegen.

Peter
29 Januar 2023

Sneller dan verwacht en prima kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roeleven
29 Januar 2023

Het eten was lekker maar lauw tot koud.

Henk
28 Januar 2023

Keurig op tijd bezorgd, heerlijk gegeten!

Thomas
28 Januar 2023
Ria Verwaaij
28 Januar 2023

Heerlijke pizza s niks aan toe te voegen 👍😄

Van Staveren
28 Januar 2023

Weer heerlijke calzone’s gehad. Goed gevuld en goed van smaak. Door de verpakking nog lekker heet. Weer een traktatie.

Cock van den Maagdenberg
27 Januar 2023

Prima, heerlijk goed belegde pizza’s

Marieke
27 Januar 2023

Superlekker en op tijd! Kleine tip: de pasta doos liever niet op de pizza, de deksel zakt in en duwt dan op de pizza 🙈

Claar
27 Januar 2023

Dit was een rare ervaring. We bestellen hier vaak en het is altijd heel erg goed. Maar deze keer waren de pizza’s totaal anders. Het deeg was dikker en wat zompig en de korst was niet knapperig. Op de fiorentina zaten geen tomatenschijfjes maar kleine stukjes tomaat en heel erg veel kaas en knoflook. Op de pepe e roni zat heel weinig
 peperoni
 alles bij elkaar helaas twee matige pizza’s terwijl ze normaal gesproken episch zijn. Ik hoop een eenmalige misser en geen vaste nieuwe bakker!

Creutzburg
26 Januar 2023

De beste pizza van Alphen aan den Rijn!

Jeroen
26 Januar 2023

Het blijft gewoon de beste iIaliaan van de regio en dat al zo veel jaren.

Laura
25 Januar 2023

Heerlijk gegeten, snel bezorgd, bedankt!

Henri Berkelie
24 Januar 2023

Heeft goed gesmaakt en snel bezorgd

Wim
23 Januar 2023

2e keer dat we bij Is Morus bestellen, dit keer was de korst vrij taai. Verder wel een lekkere pizza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ossevoort
23 Januar 2023

Het is allemaal prima gegaan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ina krikke
22 Januar 2023

Heerlijke pizza en lasagna. Precies vlgs tijd en goede bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop
22 Januar 2023

Duurt even maar dan krijg je ook wat (vridag avond) Hun specials of the wee are special, I had th e pasta.

E VD S
22 Januar 2023

Was weer goed. Niet anders gewend

Peter Spies
22 Januar 2023

Normaal gesproken altijd top maar dit keer waren de pizza’s wat taai misschien te kort in de oven geweest. Hopelijk volgende keer beter

Hans van Frankfoort
22 Januar 2023

De pizza was lekker warm. Goed an smaak alleen een beetje weinig champignons

Erik-Jan
21 Januar 2023

Heerlijke pizza's, keurig op tijd!!!

Daphne
21 Januar 2023

Precies op tijd. Heerlijke pizzas. Aardige bezorgers

Linda
21 Januar 2023
Eeik
20 Januar 2023

De smaak was weer top maar de pizza was een beetje lauw

Erik de Ruijter
20 Januar 2023

erg lekker, warm en op tijd

Bas
19 Januar 2023

Snel bezorgd en top pizza !

Maarten van Zutphen
19 Januar 2023

Top

Frank
19 Januar 2023

Super snel bezorgd en nog altijd de lekkerste pizza’s in alphen aan den Rijn. 👍

Jacqueline Dissel
18 Januar 2023

Pizza's waren een beetje lauw

Cil Wigmans
17 Januar 2023

De pizza's waren lauw en zo taai dat we meer dan de helft hebben moeten weggooien.

Karin
15 Januar 2023

Vanaf je bestelling krijg je in mail n tijd en 10 min voor tijd ze zijn onderweg perfect getimed alles

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert Vuijk
15 Januar 2023
Arja
15 Januar 2023

De pizzas waren bijna koud

Joop
15 Januar 2023

Zoals altijd weer voortreffelijk

Hans
14 Januar 2023

Uitstekend weer en prima op tijd.

Kees
14 Januar 2023

Niet wat we gewend zijn van is morus de piza's worden steeds kleiner en niet echt goedkoper het deeg was nog klef en de vulling was goed maar erg karig. Erg jammer we dachten eerst aan een incident maar dit was nu de 2e keer vervelend want het is toch echt de beste van alphen en omstreken Maar we vertrouwen erop dat het weer goed komt.

D.J.van der Kemp
14 Januar 2023

Dit is echt.

JET
13 Januar 2023

Dit keer was mijn pizza iets minder warm,. Jammer dat er dit keer minder paprika op zat. Maar de smaak was goed zoals altijd

Corien
13 Januar 2023

Supersnelle bezorging van een heerlijke en warme pizza! Ook heel prettig om via mail op de hoogte te zijn van de verwachte bezorgtijd.

Anoniem
13 Januar 2023

Helaas was het niet echt warm genoeg. De pasta was denk ik doorgegaard en dus beetje te gaar. En beetje te zout.

Petra Boot
13 Januar 2023

De beste lekkerste pizza's ever!!!!!!

A.M. Snell
12 Januar 2023
Paul Versteeg
11 Januar 2023

Zoals we gewend zijn van jullie waren de pizza's heerlijk en het toegezegde levermoment precies op tijd.

LH
9 Januar 2023

Heerlijke salade en pizza op tijd bij ons bezorgd! We gaan zeker nog een keer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
9 Januar 2023

Bestelling werd precies op tijd geleverd en eten was net zo lekker en italaans alsof we in het restaurant aten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

mathijs
8 Januar 2023

Had ook ui besteld op de pizza zat er niet op. Maar hij was zo ook top

Ellie Seijsener
8 Januar 2023
Anoniem
8 Januar 2023
Salentijn
7 Januar 2023

Snelle levering thuis. Geweldige pizza kwaliteiten! Altijd ons vaste adres.

Marianne
7 Januar 2023

Zoals altijd echte goede Italiaanse pizza’s

Cassandra
7 Januar 2023
Rom
6 Januar 2023
Jose
6 Januar 2023

We hoefden niet lang te wachten. Bestelling zou 19.00 uur komen, was kwartier eerder. Erg lekker gegeten!

Marielle
6 Januar 2023

gewoon lekker

Ellen
4 Januar 2023

Het eten smaakte heerlijk zowel de pizza als de salade.

Maarten
4 Januar 2023

Uitstekend in alle opzichten

Paul Versteeg
3 Januar 2023

Het was weer heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn. Hier kan niemand tegenop, we zijn erg blij dat we jullie in de buurt hebben.

Hans
1 Januar 2022

Perfect weer. De eerste bestelling van het jaar. Er zullen er nog vele volgen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia Verburg
1 Januar 2022

Alleen de tonijnpizza was wat minder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de Nijs-Schmitz
27 Dezember 2022

Zoals altijd: heerlijk, genieten goede levering. Sjappoo. :-)

Huibers
23 Dezember 2022

De pizza werden door een vriendelijke jongen gebracht, maar eenmaal in de keuken was 1 doos ingedeukt en moest ik de bovenkant vd pizza eraf schrapen aan de binnenkant. En bij een andere pizza was het beleg erop helemaal opgeschoven naar 1 kant (vis, saus, champignons en kaas. Alsof de pizza gevallen was...

Anna
22 Dezember 2022

Heerlijke pizza

Danny
21 Dezember 2022

Heerlijk eten, flexibele service en zeer gericht op de klantervaring zoals altijd
. zelfs bij online bestellen.

Marjoke Geluk
20 Dezember 2022

Heerlijke pizza's en volgens afspraak bezorgd. Prima service.

Joost Hermans
19 Dezember 2022
K. Soeters
19 Dezember 2022

Ik vind de hoeveelheid extra salami op de pizza's erg beperkt in verhouding tot de extra prijs die moet worden betaald

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank vO
19 Dezember 2022

Altijd lekkere pizza’s. Korst van de pizza was dit keer een klein beetje taai.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter van der Veer
19 Dezember 2022

Uitstekende pizza’s! Lekker en bijzonder!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Overmans
18 Dezember 2022
Liza
18 Dezember 2022

Kreeg er zelfs vuurwerk bij voor mijn oma’s verjaardag

Martin
17 Dezember 2022

Delicious! We order a nice Italian meal te celebrate my daughters birthday! We can recommend this!

Ilonka van Klaveren
17 Dezember 2022

Was een hele lekkere pizza. Had alleen iets te kort in de oven gezeten.

B
17 Dezember 2022

45 minuten te laat en half koud, jammer

Yolanda Finkenflugel
17 Dezember 2022

Alles was nog heel heet en heerlijk!! En goed op tijd

Chantal van de Schraaf
16 Dezember 2022

Heerlijk eten en netjes bezorgd, verwachte bezorgtijd was ook goed ingeschat.

Daniela
16 Dezember 2022

De allerbeste pizza ❀

Nelleke Verweij
15 Dezember 2022
Hans
15 Dezember 2022

Weer uitstekend!

Arlean
14 Dezember 2022

Geen verbeterpunten. Alles altijd vers en super smakelijk.

Marius Jochemsen
11 Dezember 2022
Jose
11 Dezember 2022

Op aangegeven tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mohammed Mezian
11 Dezember 2022
H Struik
9 Dezember 2022

Jammer, eten was als vanouds goed. Was alleen koud. Niet gewend. Ook niet vreemd, 18.22 vertrokken en 18.50 aan de deur... (Blok 18.15-18.30u.)

Es
9 Dezember 2022

Blijft het beste in Alphen ! En iedere bestelling weer de kwaliteit die je verwacht. Ook voor de Koffie bonen, hoop geprobeerd maar deze ver uit het meest lekkere !

Agnes
9 Dezember 2022

Bezoeger heeft goed zijn best gedaan ik had per ongeluk verkeerde huisnummer ingetikt! Chappo!

Diane
8 Dezember 2022
Marloes
8 Dezember 2022

Snelle bezorging en de pizza's waren als altijd top!

Deepak Luthra
6 Dezember 2022

Alweer heerlijk en optijd

Hiltje Post
5 Dezember 2022

Het was weer erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
5 Dezember 2022

De bestelling kwam iets later, maar we zijn netjes gebeld. Dat was fijn! Eten was goed. We hadden alleen spaghetti besteld en kregen lasagne. Bellen heeft dan geen zin omdat de rest dan het eten al op zou hebben. Gelukkig was de lasagne wel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisa
5 Dezember 2022

De pizza was koud toen we hem ontvingen, daarnaast is hij normaal beter belegd. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Desiree
4 Dezember 2022

Pizza’s mogen warmer bezorgd worden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renske
3 Dezember 2022

We bestellen hier vaker. Fijne service en pizza's normaal heerlijk. Vandaag kan ik helaas maar 1 ster geven voor de kwaliteit. Alle 6 de pizza's erg taai. Het deeg was hard, droog en niet lekker. Te vergelijken met alsof je de pizza van de dag ervoor opnieuw opwarmt. Hopelijk eenmalig.

Anouschka
3 Dezember 2022

Pizza was lekker. Helaas was de pasta van mindere kwaliteit dit keer en kwam hij ook helaas koud aan 
 niet gewend van is morus.

Hans
3 Dezember 2022

Perfect op tijd en weer helemaal goed van kwaliteit, zoals eigenlijk altijd!

Bas
3 Dezember 2022

Top, levering perfect op tijd

Sander
2 Dezember 2022

Weer een heerlijke vegetarische pizza besteld die precies op tijd kwam en ondanks dat het bijna vroor, nog hardstikke heet was. Weer van gesmuld :-)

De Kloet
2 Dezember 2022

Lekkere pizza en prettige service!

Anneke
1 Dezember 2022

Bestelling kwam op de afgesproken tijd ✅ De pizza was goed van temperatuur✅ En ja
de pizza’s van Is Morus zijn nog altijd de beste✅ Heerlijk dus!✅

Inge knijnenburg
1 Dezember 2022
Inge Vos
30 November 2022

Heerlijke pizza's en pasta, die ook nog eens razendsnel worden bezorgd. Ik was helemaal verrast toen de bezorger al voor de deur stond!

Nick
30 November 2022
D Kantar
30 November 2022

Perfetto !!!

Petra Botter
28 November 2022

Wat mij en mijn gast opviel waren de goedkope plastic bakjes. Ten eerste kreeg je ze amper open. Maar voor een bestelling van 40 euro mag er best wel wat aandacht aan de verpakking worden besteed. Een milieuvriendelijke verpakking is misschien een idee. Het eten was overigens overheerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oeds Gesman
28 November 2022

was bijna alleen pizza bodem en weinig toevoeging van kaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marian
28 November 2022

Vitello was heerlijk maar pizza was echt koud! Bezorging was 15 min te laat, dat is niet erg maar wel super jammer dat de pizza echt koud was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem Wittebol
26 November 2022

Gewoon goed en op tijd bezorgd.

Annet van Engelen
26 November 2022
Sabrina
26 November 2022

Zo als altijd heerlijke pizza's

Ria Smit
25 November 2022

Het eten werd super warm bezorgd en smaakte goed.

Saskia
25 November 2022

Was weer heerlijk zoals altijd en perfect op tijd

Tamara
24 November 2022

Bezorging was keurig op tijd en netjes. We kregen alleen niet de bestelde gerechten.

Mariska
22 November 2022

Helaas niet heel lekker. In het restaurant veeeeel lekkerder. Dat doen we de volgende keer dan maar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
22 November 2022

De lekkerste pizza ooit, dit zijn de woorden van mijn zoon van 8 jaar. Ook hij wil nooit meer anders dan een Is Morus pizza ;-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nico Stegeman
21 November 2022

Echt heerlijke pizza's

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Macy de Koning
21 November 2022

Verrassend snel bezorgd 😃. Heerlijke pizza's đŸ‘ŒđŸœ

Jeroen
20 November 2022

Net zoals in het restaurant zelf waren de pizzas weer van prima kwaliteit. In een enkel geval wat vettig maar verder prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vijlbrief
20 November 2022

De pizza tonnata was redelijk goed belegd maar de rustica was heel karig belegd . Vooral op een groot stuk van de buitenrand rondom zat helemaal niets. De smaak van beide pizza’s was prima

Norman
19 November 2022

Beetje weinig tomatensaus op de bodem. Verder verse ingrediënten er op.

Bronwyn
19 November 2022

Super lekker weer, zoals altijd! Onze favoriete restaurant om te bestellen

Johan Oosterbaan
19 November 2022

heel goed

Kersvers Alphen
19 November 2022

Heerlijke pizza. Super goed.

Pim Hopman
18 November 2022

Beste pizza van Alphen. Al jaren!!!!

Corrie Stenvers
18 November 2022
Ellen
18 November 2022

Beste Pizza's van Alphen e.o.

Lisa
17 November 2022

Keurig op tijd en een lekkere, flink warme pizza!

Vis
16 November 2022

Prima

Gert
15 November 2022

Weer zeer smakelijk, goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd.

Rien Bakker
15 November 2022

Pizza's waren minder als anders, weinig tomatensaus en kaas op Ă©Ă©n van de pizza's en de artisjokharten op de Vegetarische pizza waren wel erg grof gesneden.

Simon en Carola
13 November 2022

Super lekker en vriendelijke mensen. Pizza's waren iets afgekoeld omdat de gehele bestelling nog niet helemaal klaar was.

Dennis
13 November 2022

Weer heerlijk!

Margriet Formsma
13 November 2022

Het duurde langer voordat we de bestelling kregen, maar er werd hierover wel gebeld door een medewerker van Is Morus

Moerman
12 November 2022

Zoals gebruikelijk weer veel later dan gepland. Het zou er om zeven uur zijn. Om Ă©Ă©n minuut voor half acht ontving ik de update dat de bestelling onderweg was. Een minuut later ging de bel... Bezorger was overigens een keurige jongen. Helaas ook niet warm meer. Bovendien was de calzone wel erg zout.

Trijntje Haverkamp
11 November 2022

De vispizza pizza del la Luna was teleurstellend weinig belegd. Voor ons een reden om deze pizza nooit meer te bestellen, heel jammer.

Heleen
11 November 2022

In tijden niet zo een lekkere pizza gegeten 😋🍕

Toine van Os
10 November 2022

Mooi gebakken pizza en een prima smaak

José v vliet
9 November 2022

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Top

E
7 November 2022
Martijn
6 November 2022

Als iemand die al 40 jaar fan is van jullie constante service en kwaliteit, stond ik wel even vreemd te kijken. Ik had een pizza besteld en die deed er erg lang over om tot aan mijn voordeur te komen. Ook was hij bijna lauw wat ik allebei totaal niet gewend ben bij Ismorus. Was de bezorgster de weg kwijt misschien ?? Verder proefde de pizza een beetje liefdeloos, maar dat kan komen omdat het zaterdag avond was...? Wilde ik toch ff delen, ik blijf fan van jullie eten en gedreven kwaliteit, en dit kan ook wel een keer gebeuren... Tot de volgende.

P van Wilgen
6 November 2022

Op tijd prima en lekker

Verhoeve
6 November 2022
Koeleman
5 November 2022

Elke keer weer van zeer goede kwaliteit, goed warm, vers en heerlijk!

Ria Verwaaij
4 November 2022

Heerlijke pizza s helemaal tevreden

Nick
4 November 2022

De lasagna was koud, smaak wel goed. Pizza was erg goed!

Liesbeth Post Uiterweer
3 November 2022

Prima bezorging en meer dan uitstekende pizza's - Is Morus is een uitstekend restaurant

Thea
3 November 2022

Op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman. Lasagne was zoals altijd heerlijk van smaak, maar was niet warm Dat was heel jammer.

Hans
2 November 2022

Perfect, zoals gewoonlijk

Rob Staveren van
31 Oktober 2022

Weer erg goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.