Reviews from Is Morus Alphen aan den Rijn

Recent reviews

5.0
Nick
26 February 2024

Een van de beste pizza's die ik in mijn leven heb gegeten, en ik heb veel gereisd, hulde aan het team van Is Morus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annechien
26 February 2024
K. Smit
26 February 2024

Restaurant ervaring maar dan thuis! Na hier drie weken geleden binnen gegeten te hebben. Besloten om de afhaal variant te testen. Zeker voor herhaling vatbaar!

de Rooy
26 February 2024

Altijd lekkere pizza's en snelle bezorgtijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corien
25 February 2024

Heerlijke pizza’s!! Ze worden goed warm en op de gewenste tijd bezorgd!👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wil Hulsbos
25 February 2024

Snelle en correcte bezorging! En bovenal heerlijke pizza’s en pasta!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirella
25 February 2024
Monika
25 February 2024
Norrie
25 February 2024

Vergeten jullie weer de extra topping op mijn kaas pizza.

Nick
25 February 2024
Mauro
25 February 2024
Sandra den Haan
24 February 2024

In 1 woord HEERLIJK!

Suzanne
24 February 2024

Heerlijke pizza’s maar ik zou toch adviseren om de rucola er los bij te geven. Door de warmte wordt de rucola slap en bitter waardoor dat op je hele pizza overheerst. Dit keer pizza parma met burrata, die werd apart erbij geleverd, top geregeld.

rob kakes
24 February 2024

Goedemiddag,we bestellen met regelmaat wat bij jullie,maar hebben het in de gaten dat de kwaliteit acherruit gaat,dit zijn we niet gewend van jullie,we hebben jullie hoog in het vaandel staan,maar gisteren was het ronduit slecht,helaas,met vriendelijke groet,R.Kakes Lijsterlaan 84 alpen aan den rijn

Kasia
24 February 2024

The best of The Best! Always

Saskia
24 February 2024
Thomas
23 February 2024
Arlean
23 February 2024

Zoals gewoonlijk super snelle bezorging en heerlijke warme smaakvolle gerechten

Sjaak
23 February 2024
Piet
22 February 2024
Marion
22 February 2024
Marjolijne
18 February 2024

Wij wonen dichtbij maar zo'n snelle bezorging hadden wij niet verwacht. Pizza's nog gloeiend heet, heerlijk van kwaliteit en smaak en zo ook de lasagne. Heerlijk! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
18 February 2024

Prima pizza's

Cv’s
17 February 2024
A.M. Bruin
17 February 2024

We hadden een pizza en lasagne besteld. Het werd keurig op tijd bezorgd. Zowel de pizza als de lasagne waren lauw tot koud. Dat was dus een teleurstelling en zijn dat niet gewend van Is Morus.

A.D.
16 February 2024

Zeer snelle bezorging en heerlijke pizza's

Familie van der Ploeg
16 February 2024
Hans
16 February 2024

Het wordt wat eentonig. Perfect, zoals altijd.

fred
15 February 2024
Alya Sasheva Zaim
15 February 2024
Kim
15 February 2024

De smaak van de pizzas waren heerlijk alleen de bodem en de korst niet super gaar.

Maarten
15 February 2024

Dank voor de altijd perfecte kwaliteit v bezorgen en de pizza’s

Peter van Ree
14 February 2024

De pizza’s en de pasta waren wederom verrukkelijk, echt een heerlijke maaltijd!

Ben Heijink
14 February 2024

Geen opmerkingen

ineke
14 February 2024

heerlijke lasagne. Warm en zoals altijd top kwaliteit

Marga Beckers
14 February 2024

Prima bezorging; mooi op tijd met heerlijk warme maaltijden!

Paul
13 February 2024

Zoals altijd hoge kwaliteit en smaak. Mijn favoriete Italiaan in Alphen aan den Rijn. Top

Anne bechet
12 February 2024

Op tijd en heerlijk👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke Beekman
12 February 2024

Heerlijke pizza’s! Misschien een idee om het nummer van de pizza op de doos te schrijven?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
10 February 2024
Us
10 February 2024

Altijd vers en goed warm… prima service Pizza authentiek en heerlijk, tagliatelle tartufo fantastisch

Loes Kleijn
9 February 2024

Het waren weer heerlijke pizza's en zeker een aanrader. Het maakt niet uit welke je neemt ze smaken super goed!

Anouk
9 February 2024

Bestellen vaak hier dus een goeie beoordeling is wel weer op z’n plaats. Altijd op tijd, eten super goed en vaak nog loeiwarm!

J knoope
9 February 2024

Smaak was heerlijk van de tagliatelle, maar de hoeveelheid was te weinig. Klein portie voor €14.95

Danny
8 February 2024

Heerlijk van smaak de Pizza's! Optijd en heet bezorgd.

Huib
7 February 2024

Twee echte lekkere Pizza's 🍕

Zygmund
7 February 2024

Vegetarische pizza was zoutloos en niet veel smaak Anchovies was en 8 Brood laat de wens over want is gewoon een stuk opgewarmd ciabatta brood (zo ziet het er uit) Tiramisu gekanteld dus alles op de deksel

Thalia
7 February 2024

Pizza was heel lekker. Alleen was er vergeten om extra pesto op de pizza te doen, wat ik er wel extra had bijbesteld en waar ik dus extra voor had betaald. Kan natuurlijk een keer gebeuren, voor de rest was alles heel goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
7 February 2024
Arie R
7 February 2024

Twas weer heerlijk! En op tijd!

Dennis
5 February 2024

Heerlijk! Snel geleverd. Helemaal top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
4 February 2024
Peter
4 February 2024

Weer twee heerlijke pizza's gegeten (samen :-))

Q
4 February 2024

Pizza besteld en aangevinkt om tussen 19:45 en 20:00 bezorgd te worden. Helaas werd de pizza pas om 20:30 bezorgd door de bezorger. De pizza was lauw, droog, sompig, taai en de kort was verre van krokant. Burrata was wel erg lekker, maar dat compenseerde de gehele maaltijd helaas niet. Jammer!

Reaction from Is Morus

Beste Quint, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Onze oprechte excuses voor de teleurstelling met de pizza's van het late bezorg moment. We nemen dit zeer serieus en hebben je zojuist een e-mail gestuurd om onze excuses aan te bieden en een passende oplossing te vinden. We waarderen je feedback en hopen dat je ons nog een kans wilt geven om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Team Is Morus

Peter Tuinenburg
3 February 2024

Was weer helemaal top ga zo door 👍

Michel
3 February 2024

Heerlijke pizza's Heet en krokant bij aflevering Op de aangegeven tijd bezorgd

Liesbeth Rodenburg
2 February 2024
M.
2 February 2024

Prima zowel kwaliteit als bezorging,

Gemmie
2 February 2024

Binnen 5 minuten was de vergeten dipsaus alsnog bezorgd, samen met de door mij vergeten te bestellen pizza. Top

Hans
31 January 2024
Mariska
31 January 2024

Heerlijke smaakvolle pizza' s, goed warm en op tijd bezorgd.

A de Boer
31 January 2024

Bezorging goed te volgen. tijd zoals aangegeven. Goed warm en de smaak is altijd perfect bij Is Morus

Maarten
31 January 2024
L
30 January 2024

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd

Rob Jongmans
30 January 2024

Jammer dat er nu kosten worden berekend. De prijzen zijn al hoog en nu ook nog extra kosten. Jammer.

Car San
30 January 2024

Zat er niet verse gember op de picanta pizza?!

Reaction from Is Morus

Beste Carmen, bedankt voor het achterlaten van uw vraag. Op de pizza piccantina zit zoals op de website omschreven het volgende: Tomatensaus, mozzarella, gegrilde rode paprika, pikante salami uit Calabrië, Parmezaanse kaas en verse basilicum. Verse gember zit hier niet bij. Helaas is dit ook geen ingrediënt dat bij ons op de pizza's kan. Hopelijk geeft dit antwoord op uw vraag. Vriendelijke groet, Team Is Morus!

Jos
29 January 2024

zoals gewoonlijk weer heerlijk eten en juiste bezorging ! prima !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
29 January 2024

Zoals altijd, erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric van der Klaauw
28 January 2024

Alle 3 de pizza’s waren niet goed doorbakken en krokant. Pizza’s waren heel slap. Omdat 2 pizza’s al aangebroken waren en 1 nog niet hebben we gebeld. Daar is wel netjes op gereageerd met een nieuwe pizza, die snel bezorgd was. Maar we waren wel wat teleurgesteld over de kwaliteit van de 3 slappe pizza’s. Normaal gaat dit wel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René
28 January 2024

5 sterren zegt genoeg

Jens Steilberg
27 January 2024

4 pizza's besteld waarvan 3 pizza parma. 1 daarvan was echt geen parma of het was zwaar verrot. Iedereen heeft geproefd en iedereen vond het niet te eten. Hoop dat ik niet ziek ben morgen

Reaction from Is Morus

Beste Jens, Dank voor het delen van uw ervaring na het bestellen bij ons. We betreuren het ten zeerste dat een van onze pizza's niet aan uw verwachtingen voldeed. We hebben vandaag intern grondig onderzocht wat er precies is misgegaan en willen u laten weten dat dit niet representatief is voor onze standaard. Onze excuses voor het ongemak. We hebben u tevens een e-mail gestuurd om hier dieper op in te gaan en een passende oplossing te bieden. We hopen dat we de kans krijgen om u in de toekomst een foutloze en smaakvolle ervaring te bieden. Met vriendelijke groet, Team Is Morus

Nick
26 January 2024

Was voor het eerst dat ik iets minder tevreden was, de kinderpizza was bijna rondom verbrand. Heb aardig wat van de korstrand weg gesneden. Jammer, kan gebeuren

Reaction from Is Morus

Beste Nick, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Onze oprechte excuses voor de teleurstelling met de bijna verbrande kinderpizza. We nemen dit zeer serieus en hebben je zojuist een e-mail gestuurd om onze excuses aan te bieden en een passende oplossing te vinden. We waarderen je feedback en hopen dat je ons nog een kans wilt geven om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Team Is Morus

Maarten
26 January 2024

Bestel regelmatig bij is Morus, is altijd heerlijk. Deze keer was alleen de portie lasagne erg weinig. Dan is het aan de prijs.

Reaction from Is Morus

Beste Maarten, Hartelijk dank voor je waardevolle feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Onze oprechte excuses dat we je dit keer niet volledig hebben kunnen voldoen met de portie lasagne. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd om ons excuus aan te bieden en een passende oplossing te vinden. We begrijpen het belang van jouw tevredenheid en zullen er alles aan doen om het goed te maken. Nogmaals dank voor je begrip, en we kijken ernaar uit om je vertrouwen in ons te herstellen. Met vriendelijke groet, Team Is Morus

Evert Franse
25 January 2024
Denise
25 January 2024

Op het afgesproken tijdstip bezorgd, en het was nog goed warm! Vriendelijke bezorger. Calzone en pasta waren, zoals gewend bij jullie, heerlijk van smaak! Top!

Carmen
24 January 2024

We hebben weer heerlijk gegeten en de bezorging netjes op tijd. Dank u wel.

Inge
24 January 2024
Tp
23 January 2024

De smaak was heerlijk maar wat was het een karig stukje lasagna. Veel te klein voor dat geld.

Hans
23 January 2024

Perfect zoals altijd!

Anoniem
23 January 2024

Kwam laat aan en de topping van de pizza lag er van af denk dat de bezorger is uitgegleden althans zo leek het erop

Wendy
22 January 2024

Heerlijk als altijd. Precies op tijd bezorgd en ook was alles heel goed warm.

Mar
22 January 2024

Op zondagavond 17.30 uur 7 pizza besteld en deze werden netjes voor 18.00 uur bezorgd en ze waren heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
21 January 2024

Lekkere pizzas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nelly
21 January 2024

Was weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
21 January 2024

Voor het eerst besteld voor bezorging aan huis. Het eten was fantastisch, vers en warm. Absoluut top kwaliteit alsof je in het restaurant zelf zat te eten.

Esther den Houdijker
21 January 2024

Eten werd 3 kwartier later bezorgd dan aangegeven. Dat is echt jammer. Lasagne was waterig, pizza’s waren goed.

Michel van der Steeg
20 January 2024
Esther
20 January 2024
Mathilde Bosch - Vos
19 January 2024
Ed Peperkamp
19 January 2024

We hebben genoten van de heerlijk smakende bodem en pure toppings. Goed warm en keurig in het gekozen tijdslot bezorgd. Ook de rode wijn is voortreffelijk. Tot de volgende! Zeker weten!

Maarten
19 January 2024
Floor
18 January 2024
Arlean
17 January 2024

Geen verbeterpunten. Top Service, bezorging altijd op tijd. En super lekker eten. En altijd lekker warm.

Richard Swarttouw
15 January 2024
Mauro
15 January 2024
Verrassend lekkere calzone
15 January 2024

Erg lekkere calzone besteld niet te onderschikken van een restaurant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid Sierag
14 January 2024

Na vorige week niet zo lekkere pizza,nu geweldig gegeten helemaal top Beste pizzeria van Alphen aan den Rijn

Dick Wesselman
14 January 2024

Wel wat te laat maar snap wel dat het op zaterdagavond rond etenstijd erg druk kan wezen. Pizza was gewoon heerlijk en daar gaat het om.

Kempenaar
13 January 2024
Anoniem
13 January 2024

Werd gebeld kwam later kreeg een fles wijn👍 Top