Reviews from Is Morus Alphen aan den Rijn

Recent reviews

5.0
Petra Botter
Yesterday

Wat mij en mijn gast opviel waren de goedkope plastic bakjes. Ten eerste kreeg je ze amper open. Maar voor een bestelling van 40 euro mag er best wel wat aandacht aan de verpakking worden besteed. Een milieuvriendelijke verpakking is misschien een idee. Het eten was overigens overheerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oeds Gesman
Yesterday

was bijna alleen pizza bodem en weinig toevoeging van kaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marian
Yesterday

Vitello was heerlijk maar pizza was echt koud! Bezorging was 15 min te laat, dat is niet erg maar wel super jammer dat de pizza echt koud was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem Wittebol
26 November 2022

Gewoon goed en op tijd bezorgd.

Annet van Engelen
26 November 2022
Sabrina
26 November 2022

Zo als altijd heerlijke pizza's

Ria Smit
25 November 2022

Het eten werd super warm bezorgd en smaakte goed.

Saskia
25 November 2022

Was weer heerlijk zoals altijd en perfect op tijd

Tamara
24 November 2022

Bezorging was keurig op tijd en netjes. We kregen alleen niet de bestelde gerechten.

Mariska
22 November 2022

Helaas niet heel lekker. In het restaurant veeeeel lekkerder. Dat doen we de volgende keer dan maar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Saskia
22 November 2022

De lekkerste pizza ooit, dit zijn de woorden van mijn zoon van 8 jaar. Ook hij wil nooit meer anders dan een Is Morus pizza ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico Stegeman
21 November 2022

Echt heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Macy de Koning
21 November 2022

Verrassend snel bezorgd 😃. Heerlijke pizza's 👌🏽

Jeroen
20 November 2022

Net zoals in het restaurant zelf waren de pizzas weer van prima kwaliteit. In een enkel geval wat vettig maar verder prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vijlbrief
20 November 2022

De pizza tonnata was redelijk goed belegd maar de rustica was heel karig belegd . Vooral op een groot stuk van de buitenrand rondom zat helemaal niets. De smaak van beide pizza’s was prima

Norman
19 November 2022

Beetje weinig tomatensaus op de bodem. Verder verse ingrediënten er op.

Bronwyn
19 November 2022

Super lekker weer, zoals altijd! Onze favoriete restaurant om te bestellen

Johan Oosterbaan
19 November 2022

heel goed

Kersvers Alphen
19 November 2022

Heerlijke pizza. Super goed.

Pim Hopman
18 November 2022

Beste pizza van Alphen. Al jaren!!!!

Corrie Stenvers
18 November 2022
Ellen
18 November 2022

Beste Pizza's van Alphen e.o.

Lisa
17 November 2022

Keurig op tijd en een lekkere, flink warme pizza!

Vis
16 November 2022

Prima

Gert
15 November 2022

Weer zeer smakelijk, goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd.

Rien Bakker
15 November 2022

Pizza's waren minder als anders, weinig tomatensaus en kaas op één van de pizza's en de artisjokharten op de Vegetarische pizza waren wel erg grof gesneden.

Simon en Carola
13 November 2022

Super lekker en vriendelijke mensen. Pizza's waren iets afgekoeld omdat de gehele bestelling nog niet helemaal klaar was.

Dennis
13 November 2022

Weer heerlijk!

Margriet Formsma
13 November 2022

Het duurde langer voordat we de bestelling kregen, maar er werd hierover wel gebeld door een medewerker van Is Morus

Moerman
12 November 2022

Zoals gebruikelijk weer veel later dan gepland. Het zou er om zeven uur zijn. Om één minuut voor half acht ontving ik de update dat de bestelling onderweg was. Een minuut later ging de bel... Bezorger was overigens een keurige jongen. Helaas ook niet warm meer. Bovendien was de calzone wel erg zout.

Trijntje Haverkamp
11 November 2022

De vispizza pizza del la Luna was teleurstellend weinig belegd. Voor ons een reden om deze pizza nooit meer te bestellen, heel jammer.

Heleen
11 November 2022

In tijden niet zo een lekkere pizza gegeten 😋🍕

Toine van Os
10 November 2022

Mooi gebakken pizza en een prima smaak

José v vliet
9 November 2022

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Top

E
7 November 2022
Martijn
6 November 2022

Als iemand die al 40 jaar fan is van jullie constante service en kwaliteit, stond ik wel even vreemd te kijken. Ik had een pizza besteld en die deed er erg lang over om tot aan mijn voordeur te komen. Ook was hij bijna lauw wat ik allebei totaal niet gewend ben bij Ismorus. Was de bezorgster de weg kwijt misschien ?? Verder proefde de pizza een beetje liefdeloos, maar dat kan komen omdat het zaterdag avond was...? Wilde ik toch ff delen, ik blijf fan van jullie eten en gedreven kwaliteit, en dit kan ook wel een keer gebeuren... Tot de volgende.

P van Wilgen
6 November 2022

Op tijd prima en lekker

Verhoeve
6 November 2022
Koeleman
5 November 2022

Elke keer weer van zeer goede kwaliteit, goed warm, vers en heerlijk!

Ria Verwaaij
4 November 2022

Heerlijke pizza s helemaal tevreden

Nick
4 November 2022

De lasagna was koud, smaak wel goed. Pizza was erg goed!

Liesbeth Post Uiterweer
3 November 2022

Prima bezorging en meer dan uitstekende pizza's - Is Morus is een uitstekend restaurant

Thea
3 November 2022

Op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman. Lasagne was zoals altijd heerlijk van smaak, maar was niet warm Dat was heel jammer.

Hans
2 November 2022

Perfect, zoals gewoonlijk

Rob Staveren van
31 October 2022

Weer erg goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stoop
30 October 2022

Niet zo heel tevreden. We hadden een bezorgingstijd van 17.30 afgesproken, maar de bestelling kwam al om 17.00 . Verder waren de 5 pizza's niet de kwaliteit die we gewend zijn . Ze waren al aardig ingezakt , waren hard en waren snel afgekoeld. Dus deze keer niet zo tevreden . Hopelijk de volgende keer beter .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
30 October 2022
Wim Waardenburg
30 October 2022
peter
29 October 2022

Kwaliteit zoals altijd OK en normaal altijd stipt op tijd. Nu een half uur later omdat de bezorger het vorige adres niet kon vinden . Dus pizza"s koud. Niet de schuld van Is Morus

Annette
29 October 2022

Heerlijke pizza, limoncellotaart en op tijd bezorgd.

Martin Schmidt
28 October 2022

Everything was perfect.

Els Visser
28 October 2022

De pizza's zijn als vanouds heerlijk en nog goed warm gebleven tijdens het vervoeren. Persoonlijk vond ik de paprika in de calzone iets minder lekker, verse vind ik lekkerder

Tim
27 October 2022

Is Morus heeft de beste pizza’s van Alphen. Dit keer waren ze alleen niet heel warm toen ze bezorgd werden. Jammer. Hopelijk volgende keer beter.

Laura
27 October 2022

Zoals altijd, heerlijk !

Catoh
27 October 2022

Razendsnel en heerlijk gegeten. Prima!

Nathalie
26 October 2022

Zoals altijd heerlijk of je nu afhaalt of in het restaurant eet, je krijgt gewoon kwaliteit en vriendelijk personeel.

Jill Splinter
26 October 2022

De pizza met ham was ontzettend zout, daarnaast was de bodem niet gaar en heel erg slapjes. Er zat heel weinig kaas op de pizza waardoor de smaak ook erg vreemd was. De pizza magerita was wel prima alleen ook weinig kaas.

Klaver
25 October 2022

Helemaal top

Jordi Baerveldt
24 October 2022

Super als altijd

Ina krikke
24 October 2022

Prima en erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudy
23 October 2022

Het was allemaal heerlijk maar helaas lauw tot koud. Bezorger was erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
23 October 2022

Heerlijke pizza helaas lauw tot koud

Annalies
22 October 2022

Fantastisch op de afgesproken tijd, super vriendelijke bezorging, Overheerlijke pizza ( Quattro formaggi) en zalige tiramisu. Zo had ik vandaag een extra fijne verjaardag.

Klomp
22 October 2022

De pizza’s waren sober belegd.

R.kakes
22 October 2022

helaas was het weer een verkeerde bestelling,dit gebeurt de laatste tijd nog wel eens,dit vinden we erg jammer,want de kwaliteut is heel goed van de produkten

Stephanie van Middelkoop
22 October 2022

Ik begreep dat het systeem er gisteren uit lag maar 10 over half 7 besteld en half 9 bezorgd was wel jammer.En zelf 3 x moeten bellen. Lasagne was koud en zonder kaas. We bestellen regelmatig bij jullie en dan is het altijd goed. Maar dit was helaas een hele grote pech.

Hiltje Post
21 October 2022

Het was weer heerlijk. Fijne pizza. heerlijk brood. Vriendelijke bezorger

Sylvia Haalebos
21 October 2022

Heerlijke pizza, op tijd bezorgd en alsof het net uit de oven kwam.

Hertzberger-van Alphen Joek
21 October 2022

Keurig op tijd geleverd en goed gevulde pizza’s ! Voor herhaling vatbaar .

Corine
20 October 2022
Pieter van Vliet
20 October 2022

bestelde pizza's prima op beloofde tijd bezorgd. Kwaliteit van pizza's eveneens prima.

Fred van Polanen
20 October 2022

Pizza`s graag snijden of keuze daarvoor aangeven

Hans
19 October 2022

Heerlijk als vanouds. Helaas de ansjovis vergeten op de Americana.

Romijn
19 October 2022

Super pizza!

Wokkel
16 October 2022

Heerlijk en kneiterwarm top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schouten
16 October 2022

Pizza's kwamen op de afgesproken tijd. Ze waren heel goed warm, goed belegd en zeer smakelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
16 October 2022

Snel, warm en smaakvol. Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
16 October 2022

Het was echt niet lekker. Smakeloos en slap. De bezorging was zoals verwacht.

Michael Witts
15 October 2022
Rvfladderak
15 October 2022
Henk
15 October 2022

Heerlijk en snel geleverd 💪🏻👌

Leontine
15 October 2022

Het was onze eerste keer maar wat een heerlijke pizza's. En ze waren echt nog "heet" bij bezorgen. Top!

Ina
15 October 2022

de pizza's arriveerden snel en superwarm. Heerlijk hoor.

Raymond
15 October 2022

De pizza’s van Is Morus zijn altijd goed. Kwartier voor geplande bezorging werd de bezorgtijd genoemd. De bezorging werd helaas toch 15 minuten later. En de pizza was wel heel erg afgekoeld.

Daniëlle
14 October 2022

Bezorgt op de tijd die aangegeven stond en het eten was zoals altijd fantastisch lekker en goed warm!

Ellen
13 October 2022

Blijft de beste

Maarten van Boven
12 October 2022

Top!

L v Z
12 October 2022

Door het hele gezelschap als erg lekker beoordeeld en exact op tijd afgeleverd.

Annebel
11 October 2022
CJ Neuteboom
10 October 2022

Smaakt net zo lekker als in het restaurant, maar de beleving ontbreekt 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice
10 October 2022

Uitstekend op dee afgesproken tijd! Alles lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S. Boer
10 October 2022

Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marina de Jongh
9 October 2022

Bij Calzone Pizza erg weinig tonijn. De rest van de Pizza's minimaal belegd. Smaak was goed. Keurig op tijd bezorgd.

Van E
8 October 2022

Super snel en echt lekker 👍🏻

Van den Heuvel
7 October 2022

Het was jammer dat de Lasagne niet warm was, een beetje lauw. We hebben het nog even opgewarmd

Gerda van der Ploeg-Manders
7 October 2022

Levering was netjes op tijd en het eten goed warm. Wij hebben wederom genoten van het heerlijke eten van Is Morus.

Maarten
7 October 2022
Willem
4 October 2022
Kees Jan van Ginkel
3 October 2022

Prima, lekker warm en goed op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

martin
3 October 2022

Weer heerlijk eten en de bezorging weer mooi op tijd. Er was even een misverstand omdat de bezorging in eerste instantie niet compleet was. Maar heel snel opgelost en we kregen zelfs nog een fles wijn ter compensatie. Super

John
3 October 2022

Te vroeg bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gaby
2 October 2022
Janvanos33@gmail.com
2 October 2022
Corien
1 October 2022

De pizza’s waren heerlijk! Ook heel fijn dat jullie glutenvrije pizza’s maken. Ze werden lekker snel en goed warm bezorgd. Het zou wel fijn zijn als op de doos duidelijk wordt aangegeven welke pizza glutenvrij is, want dit moesten we nu zelf uitzoeken.

Ivo
1 October 2022

Goede kwaliteit zoals altijd!

Mirna
1 October 2022

Top tent, snelle bezorging en lekkere pizza’s. Weer heerlijk mijn zelf gestelde hawaii met iets extra’s ;) dankjulliewel 🙏

M hellema
1 October 2022

Heerlijke pizza's

Arlean
1 October 2022

Heerlijk verse ingrediënten. Ziet er ook erg smakelijk uit.

Wij
1 October 2022

Normaal nooit klachten, maar de tagliatelle tartufo was echt slecht, droge harde tagliatelle, weinig en bijna geen saus! Zonde, was een favoriet, de pizza’s waren prima !

mieke soeters
30 September 2022

Vandaag niet tevreden ....vitello tonato was nog bevroren en in de salade was de avocado ver te zoeken.

De Veer
30 September 2022

Heerlijk gegeten, pasta, pizza, tiramisu en nog veel meer. Kwaliteit is zoals bekend dik in orde. Bezorging op tijd en het eten was nog goed op temperatuur.

Linda
30 September 2022

Heerlijke pizza en tiramisu. De portie tiramisu had best iets groter gemogen 😉

Saskia
30 September 2022
Wim Aanen
30 September 2022

Uitstekend, lekker en snel!

Lenie
30 September 2022

Prima pizza

Gerard
30 September 2022

Bezorging op tijd en goed warm. Pizza's waren weer heerlijk.

Ronald
29 September 2022

Snelle levering van het eten

Geert
28 September 2022
Remco Krijgsman
28 September 2022

De pizza was prima, maar waar we normaal een volle bak lasagna krijgen, kregen we nu nog geen derde van die hoeveelheid, en het was ook nog eens overgaar. Bij lange na niet genoeg om een volwassene te voeden.

chris
27 September 2022
Inge
27 September 2022

Wat meer saus bij de truffelpasta (zoals in het verleden wél altijd het geval was) was fijn geweest en het was ook erg weinig, zeker voor het geld wat we ervoor hebben betaald. De smaak was overigens heel lekker (pasta en lasagne). De grootte van de portie van de lasagne was prima. De tiramisu viel ons een beetje tegen. Maar goed, we zijn huisgemaakte tiramisu gewend en daar kan natuurlijk niks tegenop ;-)

Monica
25 September 2022

Heerlijke pasta & pizza! 10 min. later dan verwachte bezorgtijd, ze hebben netjes op tijd gebeld, excuus aangeboden en een wijn van het huis. Top service!

Mauro
25 September 2022
Saskia
25 September 2022

Heerlijke pizza. En hij was nog goed warm ook toen deze werd bezorgd. Helemaal top.

Anna
25 September 2022

Heerlijk gegeten, maar door de bezorging was de tiramisu helemaal geplet

Nienke
24 September 2022
Peter M
24 September 2022

Besteld en het was weer overheerlijk en met voldoende hoeveelheid spaghetti.

Petra
24 September 2022

Heerlijke pizza bodem iets aan de dunne kant

Schippers
24 September 2022
Isabel
23 September 2022

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s!

Pennin
23 September 2022
Bessel
22 September 2022
Kristel
21 September 2022

Het eten had iets warmer mogen zijn. Desondanks smaakte het ons prima.

Esther
20 September 2022

Bezorging was heel goed de pizza's waren goed warm. Helaas was dit keer de kwaliteit wat minder. De pizza's waren droog. We hadden Margaritha's en die nemen we vaker maar heel weinig saus en weinig kaas. Jammer want de smaak was weer.prima. de andere pizza was helemaal aan de deksel gekleefd. Bij sommige conculegas gebruiken ze daar een plastic houdertje voor om te zorgen dat dit niet gebeurd. Al met als was de smaak prima maar de uitvoering slecht. Volgende keer hoop ik beter voor 51 euro.

Van Kempen
20 September 2022

Zoals altijd weer top. Vers, smaakvol en snelle attente bezorging.

Yolande de Graaf
19 September 2022

Het duurde erg lang, bijna anderhalf uur na bestelling werden de pizza’s bezorgd. De bezorger was vriendelijk, daar lag het niet aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
19 September 2022

Zoals altijd TOP pizza's en snel bezorgd en nog heerlijk warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
19 September 2022

Sempre buono

Marion
19 September 2022
Rens
18 September 2022

Pizzas waren niet heet maar net warm. Pizzas waren helaas slap en niet krokant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea
18 September 2022

De bezorging was op tijd. En de pizza's waren heerlijk en goed warm. Het heeft heerlijk gesmaakt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lara
17 September 2022

Heerlijk gegeten, hele lekkere pizza met gegrilde groente en gorgonzola, vers uit de oven op moment van afhalen. Heerlijke truffelpasta met extra champignons, kleine minpuntje de rucola was vergeten.

Timo van Ginkel
17 September 2022

Temperatuur perfect en smaakvol!

Natasja
17 September 2022

Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Kreeg een mail toen de bestelling onderweg was. Eten was echt nog gloeiend warm, top!!!!

Mark
16 September 2022
Pascale
15 September 2022
M
14 September 2022

Bestelling werd snel en heet bezorgd! Helemaal top. En uiteraard was de kwaliteit geweldig!

Luisa
13 September 2022

Alles was lekker als altijd

Tanja
13 September 2022
Hans
13 September 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Manon
13 September 2022

Het was wederom heerlijk! We blijven bestellen: súpersnel ook weer! Een kwartier voor de aangegeven tijd was het er al! Ciao💝

Daniël
12 September 2022

Heerlijke vegetarische Berretoni. Pasta lekker al dente en een romige smaakvolle saus. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karen
12 September 2022

We hebben ouderwets heerlijk gegeten! Uiteraard missen we de gezelligheid van het restaurant!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
11 September 2022
E
10 September 2022
P.Boot
10 September 2022

Snelle levering Beste kwaliteit pizza die er bestaat!

Monique Dagevos
10 September 2022

Heerlijk, warm en op tijd!

Gaby schobben
9 September 2022

Lekkerste Pizza's in Alphen!

Jan
8 September 2022

Heerlijke pizza, snel en correct bezorgd

Ger
7 September 2022

Pizzas zijn erg goed!

Tilly
4 September 2022

Was weer superrrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aad
3 September 2022

Nvt

Rosalie Bahlmann
3 September 2022

Wat ontzettend attent dat jullie gister een fles wijn bij onze bestelling hebben gedaan! Heel aardig en smaakte super goed bij onze heerlijke pizza's. Bedankt!

Rob
3 September 2022

Een heerlijke goed belegde pizza en heel goed warm . Super

Ger
3 September 2022

Vlotte bezorging en fantastische pizzas

Mirna
2 September 2022

Was perfect. Pittige hawaii en casalinga pizza precies goed.

Mark
2 September 2022

Heerlijk

A van der Lubbe
2 September 2022

Heerlijk eten en bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

Manon
31 August 2022

Het was weer heeeeeeerlijk! Spaghetti Carbonara💞💝 en 2 pizza’s. Súpersnel! Alles nog heet én echt heerlijk! Grazie 🥰

Marie
28 August 2022

Zoals altijd een goed hete pizza thuisbezorgd en weer heerlijk van smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angela blanken
28 August 2022

Helaas waren beide pizza’s zeer taai en lauw. Smaak was wel goed.

Joke
27 August 2022
Aart jan van boksel
27 August 2022

Fantastisch.. altijd weer een geweldige pizza. Nergens zo lekker als hier. Complimenten.

R Googervorst
27 August 2022
Daisy
27 August 2022
Mauro
27 August 2022
Anna
27 August 2022

Dank je Hebe, leuk dat je groet aan ons gaf 😘

han
26 August 2022
Anoniem
26 August 2022

Razendsnelle bezorging en het eten was om te smullen! Binnenkort bestel ik weer!

V Duyn
26 August 2022

Lasagne was half leeg! Weinig keuze op de menukaart. Alleen lasagne en 2 pastagerechten. Verder alleen pizza’s. Minder dan wij gewend zijn van Is Morus.

Bob
26 August 2022

Keurig op tijd bezorgd, pizza’s nog heet en zeer smaakvol. Niks op aan te merken.

Gemmie
26 August 2022

Zoals wij van Is Morus gewend zijn, top kwaliteit. Bezorging op de afgesproken tijd en temperatuur van de pizza's waren perfect. Wij hebben heerlijk gegeten.

Henry
25 August 2022

Bodem was te hard en ietwat verbrand… te lang in de oven? Verklaart dat ook de te late bezorging waarvoor de bezorger keurig zijn excuses maakte?

Rosalie Bahlmann
25 August 2022

Hoi hoi, Wij bestellen best vaak bij jullie en zijn met enige regelmaat ook in het restaurant en eigenlijk altijd super tevreden! Alleen viel mij nu wel echt de vitello tonato tegen. Het waren echt maar een paar plakjes vitello met een klein bakje tonato. Geen sla of kappertjes. Vond het best tegenvallen voor 12,50. Smaak was uiteraard goed maar ging nu dus vooral om de kwantiteit. Groetjes, Rosalie

Sylwester
25 August 2022

Het beste restaurant met heerlijk eten en geweldige service

D.
24 August 2022

1 pizza was alles naar 1 kant opgeschoven en zat het deels aan de deksel vastgeplakt. Die heeft een pittige rit gehad dus.... Ook was de korst wat taai. De pizza van m'n man was wel ok. Zoonlief had een simpele pizza. Alleen tomaten en kaas. Ook deels de korsten laten liggen. Wij zijn gek op jullie eten, komen ook graag bij jullie langs steeds. Wilde de thuispizza/bezorging een keer proberen, maar die was dus niet de kwaliteit van wat we van jullie gewend zijn.

Ilja Alexander
22 August 2022

Heerlijke pizza's, bezorging tot op de minuut!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

e.spierenburg000@ziggo.nl
22 August 2022
Lenie Vermaak
22 August 2022

De spaghettisaus was waterig. En in de lasagne zat heel veel kaas en was daardoor niet zo lekker als anders. Ben ik niet gewend van Is Morus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JET
21 August 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
21 August 2022
Charley
21 August 2022

Slappe pizza, alleen de buitenste randjes waren knapperig maar wel zwart, vandaar

Annet
20 August 2022

Het was koud

Cher
20 August 2022

De bestelling op een zaterdag gedaan. Dit was de tweede keer dat ik besteld had deze week. De eerste keer was beduidend beter en lekkerder. Vandaag was de saus helemaal uitgelopen en gaan lekken en ook zaten er harde stukken in de lasagne die ik niet kon eten. De smaak was overigens prima. De salade was ok.

Monika
20 August 2022

Always the best!

Mb
19 August 2022

Bezorging goed optijd, pizza zoals gewoonlijk erg lekker alleen zijn de spaanse pepers die we bij besteld hadden op de pizza vergeten.

Erwin
19 August 2022

Opgehaald. Heerlijke pizza en goed warm. Lekker krokante bodem. Prima

Joyce
19 August 2022

Heerlijke pizza gegeten, alleen jammer dat je voor extra ham flink betaalt, maar geen extra ham krijgt.

Jantine Ploeger
19 August 2022
Astrid Wiersma
18 August 2022

Eerder bezorgd dan aan gegeven.. heerlijk eten!!

Hans
17 August 2022
Anoniem
17 August 2022

Heerlijke pizza’s! En precies op tijd bezorgt! Top!!!

Victor
25 July 2022

Top kwaliteit, we hebben genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
24 July 2022
Annemieke
24 July 2022

Al vaker pizza besteld bij Is Morus en wat zijn ze toch heerlijk. De bezorger kwam op het aangegeven tijdslot en de pizza was nog hardstikke heet, vers en met knapperige korst. Genieten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rieken
23 July 2022

Het was weer lekker maar de fitello tonato was dubbelgeslagen. Ongetwijfeld onderweg gebeurd maar is toch jammer want dat ziet er niet lekker uit.

Trudy
23 July 2022

De pizza's waren net als altijd ontzettend lekker!

Mike B
22 July 2022

top as usual!

Esther
22 July 2022

Altijd goed, heet en super snelle bezorging!

Eveline
22 July 2022

Al meerdere keren besteld en weer waren de pizza's, het broodje en dip overheerlijk. Heel warm bezorgd, vriendelijke bezorger en fijn op de hoogte gehouden per mail v d bestelling.

Alineke
22 July 2022

Makkelijk online besteld, snel geleverd en het eten was heerlijk!

Wouda
17 July 2022

Bodem was iets dikker als normaal

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Rijn
17 July 2022

Veel te karig belegd, leek een pizza mozzarella ipv 4 soorten kaas.

thirza
17 July 2022
Wouda
16 July 2022

Zo als gewoonlijk prima

Gertjan
16 July 2022

Helemaal blij met de pizza's. Als wens dat ik ook de Ansjovis pizza in de toekomst kan kiezen

Danielle de jong
16 July 2022

2 pizza's besteld waaronder 1 kip pollo, hier zat echt geen smaak aan, terwijl deze met pittige kip is, pizza is in de kliko beland. Meermaals (5×) geprobeerd om te bellen maar kreeg alleen maar voicemal.

jolanda verdel
15 July 2022

snelle bezorging,het was weer heerlijk

P.Boot
15 July 2022

Zoals altijd keurig optijd en fantastische kwaliteit

Altan
15 July 2022

Top!

Ben
14 July 2022
Menno Aben
14 July 2022

Super tevreden

Dimphine Koppes
13 July 2022

Heerlijk buffet voor 8 personen samengesteld

Wim
12 July 2022

Bodem van Pizza Liguria had jammer genoeg een karton smaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald Huiskens
11 July 2022

Menu op de website en bestellen: uitstekend. Bezorging: de koerier netjes en attent, Aflevering temperatuur prima, zorgvuldig in geisoleerde tas. Pizza's uitstekend van smaak, dikte, bodem perfect. De bijlagen mogelijkheid ook. Verpakking van de pizza's in kartonnen dozen, je kunt er zo uit eten, blijven de pizza's langer warm. Nergens verbeterpunten te ontwaren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jørn
11 July 2022

Lekker en op tijd, zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
10 July 2022

Zoals altijd heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
10 July 2022

Pizza's werden keurig op de afgesproken tijd bezorgd en waren goed heet, tot de volgende keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charles Pont
10 July 2022

Was weer een top bestelling, mooie gerechten en lekker warm bezorgd.. Super vriendelijke bezorger ook

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
10 July 2022
Maarten van Boven
10 July 2022
Frank Ponsioen
10 July 2022

Ondanks drukte toch snel bezorgd. Kwaliteit als vanouds goed

Sam
9 July 2022

Spaghetti had wat meer mogen zijn.

Ro
9 July 2022

Eten was heerlijk en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

B.
8 July 2022

Bezorging tussen aangegeven tijd! En lekkere hete pizza’s 😊, was weer aangenaam lekker.

Jacqueline
7 July 2022

Mooi op tijd, warme pizza's

E
7 July 2022
Chantal
5 July 2022

Super lekkere pizza’s en snel bezorgd! We bestellen snel weer.

Edwin
5 July 2022
Mevr. de Boer
3 July 2022

Net als andere keren, is ook deze keer de pizza heerlijk/warm en snel bezorgd. Mooi ook dat er veel aandacht is voor vriendelijke bezorging. Een compliment.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tuinenburg
3 July 2022
Robert
3 July 2022
ruth
3 July 2022

heerlijke pizza's keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luuk en Cocky Meeuwsen
3 July 2022

Zoals altijd, was het weer HEERLIJK!!!

C van Diggelen
2 July 2022

Prima geregeld. Het thuisbezorgen ging supersnel. Temperatuur van eten was prima.

Michelle Zuidam
2 July 2022
Yvonne Roussou
2 July 2022
Matthijs
2 July 2022

Was helaas niet wat we gewend zijn van Is Morus….

Ingrid
1 July 2022

Top, was erg lekker

.
1 July 2022

Pizza heet aangekomen. Dat was top. Helaas de extra bestelde rucola niet mee, wel voor betaald

Carli Burggraaf
1 July 2022
A. VAN RIJN
30 June 2022

Normaal beoordeel ik niet. Het feit dat ik regelmatig bestel moet genoeg zeggen. Ik wil alleen even doorgeven dat ik het jammer vond dat er geen kruidenboter bij het stokbrood was........

Camille Overdevest
30 June 2022

Op tijd, goed heet en heerlijke pizza.

Ilse
30 June 2022

Precies optijd bezorgd en heerlijk warm!

Eveline
29 June 2022

Heerlijke pizza's en nog goed warm, ook het stokbroodje lekker knapperig en heerlijke kruidenboter

Pascal
29 June 2022
*
28 June 2022
Sameh Saad
27 June 2022

Mozzarella was papperig, heel weinig en sloeg nergens over

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charlotte
27 June 2022
Mariet Brak
27 June 2022

Heerlijke pizza. Supersnel bezorgd. Pizza goed heet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
27 June 2022
Judith Zirkzee
27 June 2022
Ilonka van Klaveren
26 June 2022

Heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud Talane
26 June 2022
Martine
26 June 2022

Pizza smaakte goed en was lekker warm. Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
26 June 2022
E
26 June 2022

Altijd heerlijk en optijd