Avaliações de Is Morus Alphen aan den Rijn

Avaliações recentes

5.0
Jacoline
15 maio 2024

We moesten 45 min wachten voor we t mochten ophalen. Toen we daar kwamen moesten de pizza's nog de oven in. Maar verder was het zoals altijd perfect.

Reacção a Is Morus

We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor de vertraagde afhaalservice. Vanwege de grote drukte heeft het wat langer geduurd dan normaal. We zijn blij te horen dat de pizza's toch in de smaak vielen.

Gerry WALRAVEN
14 maio 2024

Zoals gewoonlijk, heel erg lekker!

Reinout
13 maio 2024

Helemaal top zoals ik van jullie gewend ben :)

Jan Willem Schreuders
13 maio 2024

het was allemaal nog goed warm en heel lekker. Bezorging was later, maar daar werd keurig over gebeld van te voren. Prima communicatie, mijn complimenten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nienke
13 maio 2024

Bezorging en eten perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniela
13 maio 2024

De Spaanse pepers waren heel dik gesneden. Vroeger waren ze een heel stuk dunner

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A Aarts
12 maio 2024

Nadat ik had opgebeld om te vragen hoe laat de pizza zou worden bezorgd als ik "zo snel mogelijk" invulde, werd mij verteld dat dit over 25 minuten zou zijn. Het bleek meer dan anderhalf uur te duren! Toen ontvingen wij drie pizza's waarvan de bodem van 1 pizza half en de andere pizza voor driekwart zwartgeblakerd was! Te verbrand om te eten. Niet meteen over gebeld omdat we niet langer wilden wachten op een nieuwe pizza. Dan liever een boterham eten. Dit is onze tweede slechte ervaring met bezorgde pizza's van Is Morus. Ik betwijfel of ik volgende keer weer ga bestellen.

Reacção a Is Morus

Beste Arianne, Onze oprechte excuses voor de teleurstelling met uw recente bestelling bij Is Morus. We betreuren het ongemak en willen benadrukken dat we uw feedback serieus nemen. We hebben telefonisch contact gehad en ook een mail gestuurd over wat er is gebeurd. Met vriendelijke groet, Het Is Morus Team

Jan
11 maio 2024

Heerlijke pizzas en snel bezorgd

Sander
11 maio 2024

Heerlijke speciale pizza’s! Top!!

Anoniem
9 maio 2024

Als altijd blij met Is Morus. Super lekkere pasta's, maar: de lasagne was redelijk lauw, zeker niet goed warm en dat was erg jammer... Maar het knapperige stokbrood met de overheerlijke knoflookboter maakte veel goed en de smaak van de lasagne was ook dikke prima!

Ben Heijink
9 maio 2024

Prima pizza.

L
8 maio 2024

Top service

Maxine
8 maio 2024
Anoniem
8 maio 2024

Beste pizza's (en carpaccio-insalata) in Town!

Zygmund
4 maio 2024

Bij deze bestelling vond ik wat kwaliteit veel beter dan mijn laatste bestelling. Complimenten

Marloes van der sommen
4 maio 2024

Goedenavond, Fijn dat de bestelling er iets eerder was dan verwacht en superfijn dat er de mogelijkheid is om extra ingrediënten te bestellen. Jammer dat het deze keer bij de calzone de Goppai niet goed is gegaan. De artisjok en de olijven ontbraken helaas Vriendelijke groeten, Marloes van der Sommen

Kati Maas
4 maio 2024

Ik bestel altijd een pizza liguria. Ik heb dit keer extra pijnboompitten besteld maar er ontbrak dat extra op mijn pizza. Na een lange dag gewerkt te hebben heb ik heerlijk van mijn pizza liguria genoten.

Huibers
3 maio 2024

De 2 grootste pizza's zijn verschoven na (waarschijnlijk) hard remmen vd bezorger, want bij 1 (met garnalen) was een deel van het beleg was eraf geschoven en uit de doos gelekt aan de achterzijde. Erg jammer omdat dit niet meer eetbaar was. En de andere pizza deels dubbel geklapt aan de achterzijde.

leo
1 maio 2024

weer overheerlijk en punctueel geleverd

Hans
1 maio 2024
Ronald Redegeld
30 abril 2024

Zoals altijd perfect !

Frans Niessen
30 abril 2024

Alleen jammer dat de pizza's zo snel afkoelen!

Bert
29 abril 2024

Prima pizza; niets mis mee.

Angelique
29 abril 2024
de jong
28 abril 2024
Satman
28 abril 2024

Mijn pizza had droge grote stukken kipen bijna niet gekruid terwijl het wpicy hoorde te zijn. Daarbij was de champignon en paprika zompig. Ik heb wel op koningsdag besteld dus hierdoor was de kwaliteit waarschijnlijk wat minder, maar het is toch jammer. Ik heb een foto gemaakt van hoe het eruit zag.

Grace
28 abril 2024
Magnus
28 abril 2024

Ze waren eerder dan de voorspelling was. Nog nooit een pizzadoos aangenomen die zó heet was aan de bodem. Normaal gesproken bestel ik wel eens een Domino's pizza of eentje bij Spidi maar dit was weer eens een ECHTE Italiaanse pizza. Waanzinnig lekker! Ga ik zeker vaker doen.

van Leeuwen
28 abril 2024

Binnen een half uur bezorgd, goed op temperatuur en uitstekende kwaliteit! 5 sterren van ons.

Dennis
28 abril 2024

Pizza bestellen op Koningsdag betekent vaak dat de bezorging vertraging oploopt, maar de pizza werd netjes op tijd bezorgd en was kwalitatief erg goed. Als je dit weet te bewerkstelligen op zo’n drukke dag, dan verdien je complimenten!

Alie Lugtmeijer
27 abril 2024
Mariz
27 abril 2024
Nick Habets
22 abril 2024
Nienke
20 abril 2024
Eveline van Scherpenzeel
20 abril 2024

Heerlijke pizza & pasta, supersnel bezorgd. Top !

Carel Leenen
20 abril 2024

Top

Rosemarije van Popele
20 abril 2024

Pizza’s waren goed, lasagne was helaas koud.

Nikoo
20 abril 2024

Zoals altijd heerlijk, smaakvol en snel bezorgd.

Peter warmerdam
19 abril 2024

Lekkere pizza

Bob
19 abril 2024

Wederom perfect! Warm bezorgd en zeer smaakvol.

Sandra
19 abril 2024

Really nice pizza's and most importantly they were very warm when delivered. Thank you!

Schellekens
18 abril 2024
AJ Kramer
17 abril 2024

De olijven ontbraken helaas, maar de pizza’s waren heerlijk!

Richard Loupatty
16 abril 2024

Bestelling was ivm actiecode nav klacht. Dit keer was het weer ‘normaal ’. Dank voor serieus nemen van de klacht 🙏🏽🙏🏽👍🏼

Alex kamping
14 abril 2024

Lekker eten Goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Vogelaar
14 abril 2024

Wat een luxe, als er zo heerlijk Italiaans voor je gekookt wordt op een luie zondag... Bedankt lieve mensen van Is Morus, het was weer een feestje! :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem
14 abril 2024
Leo v Zanten
13 abril 2024
Richard Swarttouw
13 abril 2024

zoals altijd top.

Van den M
12 abril 2024

Heel tevreden, heerlijke pizza’s

Lukas
12 abril 2024

De bezorger was vriendelijk

Jan Willem
10 abril 2024

Nice as usual!

vincent
10 abril 2024

top en super bezorging

Rom
10 abril 2024

Vlot bezorgd, lekkere vegetarische puzza's.

Fred
10 abril 2024

Was heerlijk. Het kwam ook heerlijk en de temperatuur van de pizza was ook. Kwaliteit is zeer goed.

Hans
9 abril 2024

De lekkerste pizza’s, warm en snel bezorgt.

Jelena
9 abril 2024

Buonissima grazie

H Zuiderwijk
9 abril 2024

Was heerlijk, ga vast nog wel eens bestellen.

Hans
8 abril 2024

Simply the best!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Vogelaar
7 abril 2024

We kregen keurig op de gevraagde tijd twee loeihete pizza's bezorgd en ze smaakten heerlijk. Tot de volgende keer! :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alya Sasheva Zaim
7 abril 2024
vincent van amerongen
7 abril 2024

Alles was goed, pizza’s smaakten goed, net zo lekker als dat je hem direct bij juliie in het restaurant eet

Chantal
6 abril 2024

Pizza’s waren op de afgesproken tijd niet klaar. Kwam door de bestellingen uit het restaurant die er tussendoor kwamen. Verder waren het wel erg lekkere pizza’s

Kuno
6 abril 2024

Erg lekker en heel erg tijd!!

Jansen
6 abril 2024

De pizza's waren echt heerlijk en de aanpassingen die we vroegen waren perfect. Bezorger was nog voor de opgegeven tijd voor de deur terwijl hij nog had gebeld dat hij iets later was omdat hij het niet kon vinden. Zeer enthousiaste en vriendelijke bezorger trouwens en de pizza's waren gloeiend heet.👌🏼

Wiri
6 abril 2024
Michelle
4 abril 2024
Max
4 abril 2024

Super lekker , net als in het restaurant.

vincent
3 abril 2024

heerlijk weer genoten van een fantastische pizza

Thirza
1 abril 2024

Zoals altijd supersnel bezorgd. Pizza's waren heerlijk.

Kees Jan van Ginkel
1 abril 2024

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
1 abril 2024

Het was weer uitstekend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
31 março 2024
Ludy Heemskerk
31 março 2024

Zoals altijd weer perfect. Carpaccio was vergeten maar gebeld en stond binnen notime voor de deur. Altijd goed eten en altijd geweldig goede service, ook als er een keer iets mis gaat, wat natuurlijk kan gebeuren :). Ga zo door!!

Richard Loupatty
30 março 2024

Ah dit was wel de slechtste pizza ooit in de Is Morus geschiedenis. Weet niet wat er gebeurd is, de bodem was zeer dun, slap, doorweekt. Wij eten alleen pizza van Is Morus en zonder kaas. Maar dit was IsMorus onwaardig

Alya Zaim
29 março 2024
Jordy
29 março 2024
KG
29 março 2024

Kwaliteit uitstekend, en temperatuur: HEET! Ietsje wachten was de moeite waard.

Paul
28 março 2024

Snelle service

De bekende margharita voor de kids besteld en altijd een success
28 março 2024
Mirna
26 março 2024

Heerlijke pizza’s!

Barbara
25 março 2024

Heerlijk, aflever tijd was 10 minuten later dan aangegeven tijdspad. Hele vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria Verwaaij
25 março 2024

Super netjes goede service

Angelique
24 março 2024
Tiziana
24 março 2024

Vriendelijke personeel. Super gezellig restaurant Heerlijk gegeten. Het is als of je in Italië op vakantie bent, als je bij ismorus zit. 😉

Mariska
24 março 2024

Slechte pizza's, van beiden het deeg niet knapperig, je proefde alleen maar deeg

Rob
23 março 2024

Snel geleverd maar de smaak minder dan we gewend waren. kaas en kip

Peter (AadR)
23 março 2024

Was weer perfect en heerlijk. Dank jullie wel

H. Brandhorst
23 março 2024

Top, Lekkerste pizza van Alphen aan den Rijn

Piet
22 março 2024
J van Boorst
21 março 2024

Keurig op tijd. Goed warm En lekker

Wil van Blokland
20 março 2024

De pizza’s waren heerlijk en goed warm, dus tot de volgende keer

Hans
20 março 2024

Beste pizzeria van Alphen en omstreken!

Ellen Vreeswijk
18 março 2024
Fred Tuinenburg
18 março 2024

Alles perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annette
18 março 2024
Minika
18 março 2024

I ordered to put rucola apart and didn’ t get any. Pizza delicious as always.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vivianne Peeters
17 março 2024

Heerlijk eten, altijd goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Parrée
17 março 2024
Carla Nyiro
17 março 2024

Heerlijke pizza's, goede kwaliteit,en bezorging perfect! 👌😃