Beoordelingen van Is Morus Alphen aan den Rijn

Recente recensies

5.0
Cock van den Maagdenberg
gisteren

Prima, heerlijk goed belegde pizza’s

Marieke
gisteren

Superlekker en op tijd! Kleine tip: de pasta doos liever niet op de pizza, de deksel zakt in en duwt dan op de pizza 🙈

Claar
gisteren

Dit was een rare ervaring. We bestellen hier vaak en het is altijd heel erg goed. Maar deze keer waren de pizza’s totaal anders. Het deeg was dikker en wat zompig en de korst was niet knapperig. Op de fiorentina zaten geen tomatenschijfjes maar kleine stukjes tomaat en heel erg veel kaas en knoflook. Op de pepe e roni zat heel weinig… peperoni… alles bij elkaar helaas twee matige pizza’s terwijl ze normaal gesproken episch zijn. Ik hoop een eenmalige misser en geen vaste nieuwe bakker!

Creutzburg
26 januari 2023

De beste pizza van Alphen aan den Rijn!

Jeroen
26 januari 2023

Het blijft gewoon de beste iIaliaan van de regio en dat al zo veel jaren.

Laura
25 januari 2023

Heerlijk gegeten, snel bezorgd, bedankt!

Henri Berkelie
24 januari 2023

Heeft goed gesmaakt en snel bezorgd

Wim
23 januari 2023

2e keer dat we bij Is Morus bestellen, dit keer was de korst vrij taai. Verder wel een lekkere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ossevoort
23 januari 2023

Het is allemaal prima gegaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina krikke
22 januari 2023

Heerlijke pizza en lasagna. Precies vlgs tijd en goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
22 januari 2023

Duurt even maar dan krijg je ook wat (vridag avond) Hun specials of the wee are special, I had th e pasta.

E VD S
22 januari 2023

Was weer goed. Niet anders gewend

Peter Spies
22 januari 2023

Normaal gesproken altijd top maar dit keer waren de pizza’s wat taai misschien te kort in de oven geweest. Hopelijk volgende keer beter

Hans van Frankfoort
22 januari 2023

De pizza was lekker warm. Goed an smaak alleen een beetje weinig champignons

Erik-Jan
21 januari 2023

Heerlijke pizza's, keurig op tijd!!!

Daphne
21 januari 2023

Precies op tijd. Heerlijke pizzas. Aardige bezorgers

Linda
21 januari 2023
Eeik
20 januari 2023

De smaak was weer top maar de pizza was een beetje lauw

Erik de Ruijter
20 januari 2023

erg lekker, warm en op tijd

Bas
19 januari 2023

Snel bezorgd en top pizza !

Maarten van Zutphen
19 januari 2023

Top

Frank
19 januari 2023

Super snel bezorgd en nog altijd de lekkerste pizza’s in alphen aan den Rijn. 👍

Jacqueline Dissel
18 januari 2023

Pizza's waren een beetje lauw

Cil Wigmans
17 januari 2023

De pizza's waren lauw en zo taai dat we meer dan de helft hebben moeten weggooien.

Karin
15 januari 2023

Vanaf je bestelling krijg je in mail n tijd en 10 min voor tijd ze zijn onderweg perfect getimed alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Vuijk
15 januari 2023
Arja
15 januari 2023

De pizzas waren bijna koud

Joop
15 januari 2023

Zoals altijd weer voortreffelijk

Hans
14 januari 2023

Uitstekend weer en prima op tijd.

Kees
14 januari 2023

Niet wat we gewend zijn van is morus de piza's worden steeds kleiner en niet echt goedkoper het deeg was nog klef en de vulling was goed maar erg karig. Erg jammer we dachten eerst aan een incident maar dit was nu de 2e keer vervelend want het is toch echt de beste van alphen en omstreken Maar we vertrouwen erop dat het weer goed komt.

D.J.van der Kemp
14 januari 2023

Dit is echt.

JET
13 januari 2023

Dit keer was mijn pizza iets minder warm,. Jammer dat er dit keer minder paprika op zat. Maar de smaak was goed zoals altijd

Corien
13 januari 2023

Supersnelle bezorging van een heerlijke en warme pizza! Ook heel prettig om via mail op de hoogte te zijn van de verwachte bezorgtijd.

Anoniem
13 januari 2023

Helaas was het niet echt warm genoeg. De pasta was denk ik doorgegaard en dus beetje te gaar. En beetje te zout.

Petra Boot
13 januari 2023

De beste lekkerste pizza's ever!!!!!!

A.M. Snell
12 januari 2023
Paul Versteeg
11 januari 2023

Zoals we gewend zijn van jullie waren de pizza's heerlijk en het toegezegde levermoment precies op tijd.

LH
9 januari 2023

Heerlijke salade en pizza op tijd bij ons bezorgd! We gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
9 januari 2023

Bestelling werd precies op tijd geleverd en eten was net zo lekker en italaans alsof we in het restaurant aten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mathijs
8 januari 2023

Had ook ui besteld op de pizza zat er niet op. Maar hij was zo ook top

Ellie Seijsener
8 januari 2023
Anoniem
8 januari 2023
Salentijn
7 januari 2023

Snelle levering thuis. Geweldige pizza kwaliteiten! Altijd ons vaste adres.

Marianne
7 januari 2023

Zoals altijd echte goede Italiaanse pizza’s

Cassandra
7 januari 2023
Rom
6 januari 2023
Jose
6 januari 2023

We hoefden niet lang te wachten. Bestelling zou 19.00 uur komen, was kwartier eerder. Erg lekker gegeten!

Marielle
6 januari 2023

gewoon lekker

Ellen
4 januari 2023

Het eten smaakte heerlijk zowel de pizza als de salade.

Maarten
4 januari 2023

Uitstekend in alle opzichten

Paul Versteeg
3 januari 2023

Het was weer heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn. Hier kan niemand tegenop, we zijn erg blij dat we jullie in de buurt hebben.

Hans
1 januari 2022

Perfect weer. De eerste bestelling van het jaar. Er zullen er nog vele volgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Verburg
1 januari 2022

Alleen de tonijnpizza was wat minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Nijs-Schmitz
27 december 2022

Zoals altijd: heerlijk, genieten goede levering. Sjappoo. :-)

Huibers
23 december 2022

De pizza werden door een vriendelijke jongen gebracht, maar eenmaal in de keuken was 1 doos ingedeukt en moest ik de bovenkant vd pizza eraf schrapen aan de binnenkant. En bij een andere pizza was het beleg erop helemaal opgeschoven naar 1 kant (vis, saus, champignons en kaas. Alsof de pizza gevallen was...

Anna
22 december 2022

Heerlijke pizza

Danny
21 december 2022

Heerlijk eten, flexibele service en zeer gericht op de klantervaring zoals altijd…. zelfs bij online bestellen.

Marjoke Geluk
20 december 2022

Heerlijke pizza's en volgens afspraak bezorgd. Prima service.

Joost Hermans
19 december 2022
K. Soeters
19 december 2022

Ik vind de hoeveelheid extra salami op de pizza's erg beperkt in verhouding tot de extra prijs die moet worden betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank vO
19 december 2022

Altijd lekkere pizza’s. Korst van de pizza was dit keer een klein beetje taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter van der Veer
19 december 2022

Uitstekende pizza’s! Lekker en bijzonder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Overmans
18 december 2022
Liza
18 december 2022

Kreeg er zelfs vuurwerk bij voor mijn oma’s verjaardag

Martin
17 december 2022

Delicious! We order a nice Italian meal te celebrate my daughters birthday! We can recommend this!

Ilonka van Klaveren
17 december 2022

Was een hele lekkere pizza. Had alleen iets te kort in de oven gezeten.

B
17 december 2022

45 minuten te laat en half koud, jammer

Yolanda Finkenflugel
17 december 2022

Alles was nog heel heet en heerlijk!! En goed op tijd

Chantal van de Schraaf
16 december 2022

Heerlijk eten en netjes bezorgd, verwachte bezorgtijd was ook goed ingeschat.

Daniela
16 december 2022

De allerbeste pizza ❤

Nelleke Verweij
15 december 2022
Hans
15 december 2022

Weer uitstekend!

Arlean
14 december 2022

Geen verbeterpunten. Alles altijd vers en super smakelijk.

Marius Jochemsen
11 december 2022
Jose
11 december 2022

Op aangegeven tijd bezorgd. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohammed Mezian
11 december 2022
H Struik
9 december 2022

Jammer, eten was als vanouds goed. Was alleen koud. Niet gewend. Ook niet vreemd, 18.22 vertrokken en 18.50 aan de deur... (Blok 18.15-18.30u.)

Es
9 december 2022

Blijft het beste in Alphen ! En iedere bestelling weer de kwaliteit die je verwacht. Ook voor de Koffie bonen, hoop geprobeerd maar deze ver uit het meest lekkere !

Agnes
9 december 2022

Bezoeger heeft goed zijn best gedaan ik had per ongeluk verkeerde huisnummer ingetikt! Chappo!

Diane
8 december 2022
Marloes
8 december 2022

Snelle bezorging en de pizza's waren als altijd top!

Deepak Luthra
6 december 2022

Alweer heerlijk en optijd

Hiltje Post
5 december 2022

Het was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
5 december 2022

De bestelling kwam iets later, maar we zijn netjes gebeld. Dat was fijn! Eten was goed. We hadden alleen spaghetti besteld en kregen lasagne. Bellen heeft dan geen zin omdat de rest dan het eten al op zou hebben. Gelukkig was de lasagne wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
5 december 2022

De pizza was koud toen we hem ontvingen, daarnaast is hij normaal beter belegd. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
4 december 2022

Pizza’s mogen warmer bezorgd worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
3 december 2022

We bestellen hier vaker. Fijne service en pizza's normaal heerlijk. Vandaag kan ik helaas maar 1 ster geven voor de kwaliteit. Alle 6 de pizza's erg taai. Het deeg was hard, droog en niet lekker. Te vergelijken met alsof je de pizza van de dag ervoor opnieuw opwarmt. Hopelijk eenmalig.

Anouschka
3 december 2022

Pizza was lekker. Helaas was de pasta van mindere kwaliteit dit keer en kwam hij ook helaas koud aan … niet gewend van is morus.

Hans
3 december 2022

Perfect op tijd en weer helemaal goed van kwaliteit, zoals eigenlijk altijd!

Bas
3 december 2022

Top, levering perfect op tijd

Sander
2 december 2022

Weer een heerlijke vegetarische pizza besteld die precies op tijd kwam en ondanks dat het bijna vroor, nog hardstikke heet was. Weer van gesmuld :-)

De Kloet
2 december 2022

Lekkere pizza en prettige service!

Anneke
1 december 2022

Bestelling kwam op de afgesproken tijd ✅ De pizza was goed van temperatuur✅ En ja…de pizza’s van Is Morus zijn nog altijd de beste✅ Heerlijk dus!✅

Inge knijnenburg
1 december 2022
Inge Vos
30 november 2022

Heerlijke pizza's en pasta, die ook nog eens razendsnel worden bezorgd. Ik was helemaal verrast toen de bezorger al voor de deur stond!

Nick
30 november 2022
D Kantar
30 november 2022

Perfetto !!!

Petra Botter
28 november 2022

Wat mij en mijn gast opviel waren de goedkope plastic bakjes. Ten eerste kreeg je ze amper open. Maar voor een bestelling van 40 euro mag er best wel wat aandacht aan de verpakking worden besteed. Een milieuvriendelijke verpakking is misschien een idee. Het eten was overigens overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oeds Gesman
28 november 2022

was bijna alleen pizza bodem en weinig toevoeging van kaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
28 november 2022

Vitello was heerlijk maar pizza was echt koud! Bezorging was 15 min te laat, dat is niet erg maar wel super jammer dat de pizza echt koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Wittebol
26 november 2022

Gewoon goed en op tijd bezorgd.

Annet van Engelen
26 november 2022
Sabrina
26 november 2022

Zo als altijd heerlijke pizza's

Ria Smit
25 november 2022

Het eten werd super warm bezorgd en smaakte goed.

Saskia
25 november 2022

Was weer heerlijk zoals altijd en perfect op tijd

Tamara
24 november 2022

Bezorging was keurig op tijd en netjes. We kregen alleen niet de bestelde gerechten.

Mariska
22 november 2022

Helaas niet heel lekker. In het restaurant veeeeel lekkerder. Dat doen we de volgende keer dan maar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
22 november 2022

De lekkerste pizza ooit, dit zijn de woorden van mijn zoon van 8 jaar. Ook hij wil nooit meer anders dan een Is Morus pizza ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Stegeman
21 november 2022

Echt heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Macy de Koning
21 november 2022

Verrassend snel bezorgd 😃. Heerlijke pizza's 👌🏽

Jeroen
20 november 2022

Net zoals in het restaurant zelf waren de pizzas weer van prima kwaliteit. In een enkel geval wat vettig maar verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vijlbrief
20 november 2022

De pizza tonnata was redelijk goed belegd maar de rustica was heel karig belegd . Vooral op een groot stuk van de buitenrand rondom zat helemaal niets. De smaak van beide pizza’s was prima

Norman
19 november 2022

Beetje weinig tomatensaus op de bodem. Verder verse ingrediënten er op.

Bronwyn
19 november 2022

Super lekker weer, zoals altijd! Onze favoriete restaurant om te bestellen

Johan Oosterbaan
19 november 2022

heel goed

Kersvers Alphen
19 november 2022

Heerlijke pizza. Super goed.

Pim Hopman
18 november 2022

Beste pizza van Alphen. Al jaren!!!!

Corrie Stenvers
18 november 2022
Ellen
18 november 2022

Beste Pizza's van Alphen e.o.

Lisa
17 november 2022

Keurig op tijd en een lekkere, flink warme pizza!

Vis
16 november 2022

Prima

Gert
15 november 2022

Weer zeer smakelijk, goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd.

Rien Bakker
15 november 2022

Pizza's waren minder als anders, weinig tomatensaus en kaas op één van de pizza's en de artisjokharten op de Vegetarische pizza waren wel erg grof gesneden.

Simon en Carola
13 november 2022

Super lekker en vriendelijke mensen. Pizza's waren iets afgekoeld omdat de gehele bestelling nog niet helemaal klaar was.

Dennis
13 november 2022

Weer heerlijk!

Margriet Formsma
13 november 2022

Het duurde langer voordat we de bestelling kregen, maar er werd hierover wel gebeld door een medewerker van Is Morus

Moerman
12 november 2022

Zoals gebruikelijk weer veel later dan gepland. Het zou er om zeven uur zijn. Om één minuut voor half acht ontving ik de update dat de bestelling onderweg was. Een minuut later ging de bel... Bezorger was overigens een keurige jongen. Helaas ook niet warm meer. Bovendien was de calzone wel erg zout.

Trijntje Haverkamp
11 november 2022

De vispizza pizza del la Luna was teleurstellend weinig belegd. Voor ons een reden om deze pizza nooit meer te bestellen, heel jammer.

Heleen
11 november 2022

In tijden niet zo een lekkere pizza gegeten 😋🍕

Toine van Os
10 november 2022

Mooi gebakken pizza en een prima smaak

José v vliet
9 november 2022

Heerlijke pizza en snel bezorgd. Top

E
7 november 2022
Martijn
6 november 2022

Als iemand die al 40 jaar fan is van jullie constante service en kwaliteit, stond ik wel even vreemd te kijken. Ik had een pizza besteld en die deed er erg lang over om tot aan mijn voordeur te komen. Ook was hij bijna lauw wat ik allebei totaal niet gewend ben bij Ismorus. Was de bezorgster de weg kwijt misschien ?? Verder proefde de pizza een beetje liefdeloos, maar dat kan komen omdat het zaterdag avond was...? Wilde ik toch ff delen, ik blijf fan van jullie eten en gedreven kwaliteit, en dit kan ook wel een keer gebeuren... Tot de volgende.

P van Wilgen
6 november 2022

Op tijd prima en lekker

Verhoeve
6 november 2022
Koeleman
5 november 2022

Elke keer weer van zeer goede kwaliteit, goed warm, vers en heerlijk!

Ria Verwaaij
4 november 2022

Heerlijke pizza s helemaal tevreden

Nick
4 november 2022

De lasagna was koud, smaak wel goed. Pizza was erg goed!

Liesbeth Post Uiterweer
3 november 2022

Prima bezorging en meer dan uitstekende pizza's - Is Morus is een uitstekend restaurant

Thea
3 november 2022

Op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman. Lasagne was zoals altijd heerlijk van smaak, maar was niet warm Dat was heel jammer.

Hans
2 november 2022

Perfect, zoals gewoonlijk

Rob Staveren van
31 oktober 2022

Weer erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoop
30 oktober 2022

Niet zo heel tevreden. We hadden een bezorgingstijd van 17.30 afgesproken, maar de bestelling kwam al om 17.00 . Verder waren de 5 pizza's niet de kwaliteit die we gewend zijn . Ze waren al aardig ingezakt , waren hard en waren snel afgekoeld. Dus deze keer niet zo tevreden . Hopelijk de volgende keer beter .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
30 oktober 2022
Wim Waardenburg
30 oktober 2022
peter
29 oktober 2022

Kwaliteit zoals altijd OK en normaal altijd stipt op tijd. Nu een half uur later omdat de bezorger het vorige adres niet kon vinden . Dus pizza"s koud. Niet de schuld van Is Morus

Annette
29 oktober 2022

Heerlijke pizza, limoncellotaart en op tijd bezorgd.

Martin Schmidt
28 oktober 2022

Everything was perfect.

Els Visser
28 oktober 2022

De pizza's zijn als vanouds heerlijk en nog goed warm gebleven tijdens het vervoeren. Persoonlijk vond ik de paprika in de calzone iets minder lekker, verse vind ik lekkerder

Tim
27 oktober 2022

Is Morus heeft de beste pizza’s van Alphen. Dit keer waren ze alleen niet heel warm toen ze bezorgd werden. Jammer. Hopelijk volgende keer beter.

Laura
27 oktober 2022

Zoals altijd, heerlijk !

Catoh
27 oktober 2022

Razendsnel en heerlijk gegeten. Prima!

Nathalie
26 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk of je nu afhaalt of in het restaurant eet, je krijgt gewoon kwaliteit en vriendelijk personeel.

Jill Splinter
26 oktober 2022

De pizza met ham was ontzettend zout, daarnaast was de bodem niet gaar en heel erg slapjes. Er zat heel weinig kaas op de pizza waardoor de smaak ook erg vreemd was. De pizza magerita was wel prima alleen ook weinig kaas.

Klaver
25 oktober 2022

Helemaal top

Jordi Baerveldt
24 oktober 2022

Super als altijd

Ina krikke
24 oktober 2022

Prima en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
23 oktober 2022

Het was allemaal heerlijk maar helaas lauw tot koud. Bezorger was erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
23 oktober 2022

Heerlijke pizza helaas lauw tot koud

Annalies
22 oktober 2022

Fantastisch op de afgesproken tijd, super vriendelijke bezorging, Overheerlijke pizza ( Quattro formaggi) en zalige tiramisu. Zo had ik vandaag een extra fijne verjaardag.

Klomp
22 oktober 2022

De pizza’s waren sober belegd.

R.kakes
22 oktober 2022

helaas was het weer een verkeerde bestelling,dit gebeurt de laatste tijd nog wel eens,dit vinden we erg jammer,want de kwaliteut is heel goed van de produkten

Stephanie van Middelkoop
22 oktober 2022

Ik begreep dat het systeem er gisteren uit lag maar 10 over half 7 besteld en half 9 bezorgd was wel jammer.En zelf 3 x moeten bellen. Lasagne was koud en zonder kaas. We bestellen regelmatig bij jullie en dan is het altijd goed. Maar dit was helaas een hele grote pech.

Hiltje Post
21 oktober 2022

Het was weer heerlijk. Fijne pizza. heerlijk brood. Vriendelijke bezorger

Sylvia Haalebos
21 oktober 2022

Heerlijke pizza, op tijd bezorgd en alsof het net uit de oven kwam.

Hertzberger-van Alphen Joek
21 oktober 2022

Keurig op tijd geleverd en goed gevulde pizza’s ! Voor herhaling vatbaar .

Corine
20 oktober 2022
Pieter van Vliet
20 oktober 2022

bestelde pizza's prima op beloofde tijd bezorgd. Kwaliteit van pizza's eveneens prima.

Fred van Polanen
20 oktober 2022

Pizza`s graag snijden of keuze daarvoor aangeven

Hans
19 oktober 2022

Heerlijk als vanouds. Helaas de ansjovis vergeten op de Americana.

Romijn
19 oktober 2022

Super pizza!

Wokkel
16 oktober 2022

Heerlijk en kneiterwarm top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schouten
16 oktober 2022

Pizza's kwamen op de afgesproken tijd. Ze waren heel goed warm, goed belegd en zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
16 oktober 2022

Snel, warm en smaakvol. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
16 oktober 2022

Het was echt niet lekker. Smakeloos en slap. De bezorging was zoals verwacht.

Michael Witts
15 oktober 2022
Rvfladderak
15 oktober 2022
Henk
15 oktober 2022

Heerlijk en snel geleverd 💪🏻👌

Leontine
15 oktober 2022

Het was onze eerste keer maar wat een heerlijke pizza's. En ze waren echt nog "heet" bij bezorgen. Top!

Ina
15 oktober 2022

de pizza's arriveerden snel en superwarm. Heerlijk hoor.

Raymond
15 oktober 2022

De pizza’s van Is Morus zijn altijd goed. Kwartier voor geplande bezorging werd de bezorgtijd genoemd. De bezorging werd helaas toch 15 minuten later. En de pizza was wel heel erg afgekoeld.

Daniëlle
14 oktober 2022

Bezorgt op de tijd die aangegeven stond en het eten was zoals altijd fantastisch lekker en goed warm!

Ellen
13 oktober 2022

Blijft de beste

Maarten van Boven
12 oktober 2022

Top!

L v Z
12 oktober 2022

Door het hele gezelschap als erg lekker beoordeeld en exact op tijd afgeleverd.

Annebel
11 oktober 2022
CJ Neuteboom
10 oktober 2022

Smaakt net zo lekker als in het restaurant, maar de beleving ontbreekt 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
10 oktober 2022

Uitstekend op dee afgesproken tijd! Alles lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Boer
10 oktober 2022

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina de Jongh
9 oktober 2022

Bij Calzone Pizza erg weinig tonijn. De rest van de Pizza's minimaal belegd. Smaak was goed. Keurig op tijd bezorgd.

Van E
8 oktober 2022

Super snel en echt lekker 👍🏻

Van den Heuvel
7 oktober 2022

Het was jammer dat de Lasagne niet warm was, een beetje lauw. We hebben het nog even opgewarmd

Gerda van der Ploeg-Manders
7 oktober 2022

Levering was netjes op tijd en het eten goed warm. Wij hebben wederom genoten van het heerlijke eten van Is Morus.

Maarten
7 oktober 2022
Willem
4 oktober 2022
Kees Jan van Ginkel
3 oktober 2022

Prima, lekker warm en goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

martin
3 oktober 2022

Weer heerlijk eten en de bezorging weer mooi op tijd. Er was even een misverstand omdat de bezorging in eerste instantie niet compleet was. Maar heel snel opgelost en we kregen zelfs nog een fles wijn ter compensatie. Super

John
3 oktober 2022

Te vroeg bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaby
2 oktober 2022
Janvanos33@gmail.com
2 oktober 2022
Corien
1 oktober 2022

De pizza’s waren heerlijk! Ook heel fijn dat jullie glutenvrije pizza’s maken. Ze werden lekker snel en goed warm bezorgd. Het zou wel fijn zijn als op de doos duidelijk wordt aangegeven welke pizza glutenvrij is, want dit moesten we nu zelf uitzoeken.

Ivo
1 oktober 2022

Goede kwaliteit zoals altijd!

Mirna
1 oktober 2022

Top tent, snelle bezorging en lekkere pizza’s. Weer heerlijk mijn zelf gestelde hawaii met iets extra’s ;) dankjulliewel 🙏

M hellema
1 oktober 2022

Heerlijke pizza's

Arlean
1 oktober 2022

Heerlijk verse ingrediënten. Ziet er ook erg smakelijk uit.

Wij
1 oktober 2022

Normaal nooit klachten, maar de tagliatelle tartufo was echt slecht, droge harde tagliatelle, weinig en bijna geen saus! Zonde, was een favoriet, de pizza’s waren prima !

mieke soeters
30 september 2022

Vandaag niet tevreden ....vitello tonato was nog bevroren en in de salade was de avocado ver te zoeken.

De Veer
30 september 2022

Heerlijk gegeten, pasta, pizza, tiramisu en nog veel meer. Kwaliteit is zoals bekend dik in orde. Bezorging op tijd en het eten was nog goed op temperatuur.

Linda
30 september 2022

Heerlijke pizza en tiramisu. De portie tiramisu had best iets groter gemogen 😉

Saskia
30 september 2022
Wim Aanen
30 september 2022

Uitstekend, lekker en snel!

Lenie
30 september 2022

Prima pizza

Gerard
30 september 2022

Bezorging op tijd en goed warm. Pizza's waren weer heerlijk.

Ronald
29 september 2022

Snelle levering van het eten

Geert
28 september 2022
Remco Krijgsman
28 september 2022

De pizza was prima, maar waar we normaal een volle bak lasagna krijgen, kregen we nu nog geen derde van die hoeveelheid, en het was ook nog eens overgaar. Bij lange na niet genoeg om een volwassene te voeden.

chris
27 september 2022
Inge
27 september 2022

Wat meer saus bij de truffelpasta (zoals in het verleden wél altijd het geval was) was fijn geweest en het was ook erg weinig, zeker voor het geld wat we ervoor hebben betaald. De smaak was overigens heel lekker (pasta en lasagne). De grootte van de portie van de lasagne was prima. De tiramisu viel ons een beetje tegen. Maar goed, we zijn huisgemaakte tiramisu gewend en daar kan natuurlijk niks tegenop ;-)

Monica
25 september 2022

Heerlijke pasta & pizza! 10 min. later dan verwachte bezorgtijd, ze hebben netjes op tijd gebeld, excuus aangeboden en een wijn van het huis. Top service!

Mauro
25 september 2022
Saskia
25 september 2022

Heerlijke pizza. En hij was nog goed warm ook toen deze werd bezorgd. Helemaal top.

Anna
25 september 2022

Heerlijk gegeten, maar door de bezorging was de tiramisu helemaal geplet

Nienke
24 september 2022
Peter M
24 september 2022

Besteld en het was weer overheerlijk en met voldoende hoeveelheid spaghetti.

Petra
24 september 2022

Heerlijke pizza bodem iets aan de dunne kant

Schippers
24 september 2022
Isabel
23 september 2022

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s!

Pennin
23 september 2022
Bessel
22 september 2022
Kristel
21 september 2022

Het eten had iets warmer mogen zijn. Desondanks smaakte het ons prima.

Esther
20 september 2022

Bezorging was heel goed de pizza's waren goed warm. Helaas was dit keer de kwaliteit wat minder. De pizza's waren droog. We hadden Margaritha's en die nemen we vaker maar heel weinig saus en weinig kaas. Jammer want de smaak was weer.prima. de andere pizza was helemaal aan de deksel gekleefd. Bij sommige conculegas gebruiken ze daar een plastic houdertje voor om te zorgen dat dit niet gebeurd. Al met als was de smaak prima maar de uitvoering slecht. Volgende keer hoop ik beter voor 51 euro.

Van Kempen
20 september 2022

Zoals altijd weer top. Vers, smaakvol en snelle attente bezorging.

Yolande de Graaf
19 september 2022

Het duurde erg lang, bijna anderhalf uur na bestelling werden de pizza’s bezorgd. De bezorger was vriendelijk, daar lag het niet aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
19 september 2022

Zoals altijd TOP pizza's en snel bezorgd en nog heerlijk warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
19 september 2022

Sempre buono

Marion
19 september 2022
Rens
18 september 2022

Pizzas waren niet heet maar net warm. Pizzas waren helaas slap en niet krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
18 september 2022

De bezorging was op tijd. En de pizza's waren heerlijk en goed warm. Het heeft heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara
17 september 2022

Heerlijk gegeten, hele lekkere pizza met gegrilde groente en gorgonzola, vers uit de oven op moment van afhalen. Heerlijke truffelpasta met extra champignons, kleine minpuntje de rucola was vergeten.

Timo van Ginkel
17 september 2022

Temperatuur perfect en smaakvol!

Natasja
17 september 2022

Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Kreeg een mail toen de bestelling onderweg was. Eten was echt nog gloeiend warm, top!!!!

Mark
16 september 2022
Pascale
15 september 2022
M
14 september 2022

Bestelling werd snel en heet bezorgd! Helemaal top. En uiteraard was de kwaliteit geweldig!

Luisa
13 september 2022

Alles was lekker als altijd

Tanja
13 september 2022
Hans
13 september 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Manon
13 september 2022

Het was wederom heerlijk! We blijven bestellen: súpersnel ook weer! Een kwartier voor de aangegeven tijd was het er al! Ciao💝

Daniël
12 september 2022

Heerlijke vegetarische Berretoni. Pasta lekker al dente en een romige smaakvolle saus. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
12 september 2022

We hebben ouderwets heerlijk gegeten! Uiteraard missen we de gezelligheid van het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
11 september 2022
E
10 september 2022
P.Boot
10 september 2022

Snelle levering Beste kwaliteit pizza die er bestaat!

Monique Dagevos
10 september 2022

Heerlijk, warm en op tijd!

Gaby schobben
9 september 2022

Lekkerste Pizza's in Alphen!

Jan
8 september 2022

Heerlijke pizza, snel en correct bezorgd

Ger
7 september 2022

Pizzas zijn erg goed!

Tilly
4 september 2022

Was weer superrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aad
3 september 2022

Nvt

Rosalie Bahlmann
3 september 2022

Wat ontzettend attent dat jullie gister een fles wijn bij onze bestelling hebben gedaan! Heel aardig en smaakte super goed bij onze heerlijke pizza's. Bedankt!

Rob
3 september 2022

Een heerlijke goed belegde pizza en heel goed warm . Super

Ger
3 september 2022

Vlotte bezorging en fantastische pizzas

Mirna
2 september 2022

Was perfect. Pittige hawaii en casalinga pizza precies goed.

Mark
2 september 2022

Heerlijk

A van der Lubbe
2 september 2022

Heerlijk eten en bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

Manon
31 augustus 2022

Het was weer heeeeeeerlijk! Spaghetti Carbonara💞💝 en 2 pizza’s. Súpersnel! Alles nog heet én echt heerlijk! Grazie 🥰

Marie
28 augustus 2022

Zoals altijd een goed hete pizza thuisbezorgd en weer heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.